Férfi kézi BL: Stefánsson a Koldingban tér vissza - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.10. 18:47
Az elmúlt napokban a dán KIF Kolding-Köbenhavn edzéseit látogató 41 éves Ólafur Stefánsson visszatér: a 2013-ban visszavonult klasszis izlandi jobbátlövőt nevezték a horvát PDD Zagreb elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcra.

Mint ismert, Stefánssont Kim Andersson sérülése miatt kereste meg a dán klub, a 196 cm magas izlandi legenda pedig igent mondott a felkérésre. Az utóbbi napok edzései bizonyították, hasznára lehet a Koldingnak, így nevezték a BL-be. A nyolcaddöntő első felvonását szombaton rendezik Zágrábban, a visszavágóra március 22-én kerül sor.Mint ismert, Stefánssont Kim Andersson sérülése miatt kereste meg a dán klub, a 196 cm magas izlandi legenda pedig igent mondott a felkérésre. Az utóbbi napok edzései bizonyították, hasznára lehet a Koldingnak, így nevezték a BL-be. A nyolcaddöntő első felvonását szombaton rendezik Zágrábban, a visszavágóra március 22-én kerül sor.

Közben a Kolding hivatalosan azt is bejelentette, hogy szerződtette a Füchse Berlint nyáron elhagyó orosz Konsztantyin Igropulót, akinek a PSG-vel hírbe hozott Anderssont kell pótolnia.

Így köszöntötte az EHF a visszatérő Stefánssont

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik