Női kézi NB I: Fantasztikus volt a kapuban állni - Herr Orsolya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.21. 21:38
A női kézilabda NB I 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a tartalékosan felálló, címvédő Győri Audi ETO KC hazai pályán 31–26-ra legyőzte a Ferencváros. Asiker egyik fő letéteményese a 23 védést bemutató Herr Orsolya volt, akinek fantasztikus érzés volt a kapuban állni.

„A mai győzelmünk sokkal többet ért mint a győzelemért járó két pont, példaértékűen küzdöttek a lányok, elképesztő az a fanatizmus, küzdeni tudás, amit mutattak – értékelt Ambros Martín, az ETO vezetőedzője. – Az óriási nehézségek ellenére csak a játékra koncentráltak, nagyon büszke vagyok a csapatra. Elmondhatom, hogy a két és fél év óta, mióta itt dolgozom, ez volt az egyik csúcsmérkőzésünk." Ambros Martín, az ETO vezetőedzője. – Az óriási nehézségek ellenére csak a játékra koncentráltak, nagyon büszke vagyok a csapatra. Elmondhatom, hogy a két és fél év óta, mióta itt dolgozom, ez volt az egyik csúcsmérkőzésünk."

Annyira a meccs hatása alatt vagyok, hogy egyszerűen nem tudok mást mondani, csak azt, hogy fantasztikus volt a kapuban állni a mai meccsen – mondta Herr Orsolya. – Nagyon-nagyon boldog vagyok!"

Elek Gábor, a Fradi vezetőedzője szűkszavúan értékelt, véleménye szerint az volt a kulcs, hogy nem tudták semlegesíteni Heidi Lökét.

„A rengeteg kihagyott ziccert sajnos nem engedhetjük meg magunknak ezen a szinten – mondta Elek. – Védekezésben pedig sajnos nem tudtuk tartani Lökét."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik