Férfi kézi EHF-kupa: Omeyer trófeával távozna Montpellier-ből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.15. 12:43
A nyáron a PSG-hez távozik a Montpellier-től a francia olimpiai, világ- és Európa-bajnok kapus, Thierry Omeyer, aki a hétvégén a Pick Szegeddel is szembekerülhet az EHF-kupa berlini négyes döntőjében. A 37 éves kapuvédő az EHF hivatalos oldalának elmondta, trófeával távozna korábbi sikerei helyszínéről.

„Még mindig Montpellier-ben vagyok, és mindent megteszek érte, hogy a csapat EHF-kupát nyerjen. Mindig is harcos típus voltam a pályán, és nincs ok arra, hogy ez megváltozzon – mondta Omeyer, aki még sosem hódította el a második számú kupasorozat trófeáját. – Ez a Montpellier keretéből sokunkról elmondható.”

„Az elődöntőben a Constantával találkozunk, a románok meglepetésre jutottak idáig, és nincs semmi veszítenivalójuk. Ugyanazt a játékunkat kell nyújtanunk, amit az egész szezon során, keményen védekezni és gyorsan indulni, hogy elkerüljük a felállt falat. Azt sem bánnám, ha sikerülne egy kis energiát spórolni a döntőre – mondta a francia kapus, aki számára mindegy, melyik együttes következik a döntőben. – Mindkét csapatra készen kell állnunk a trófeáért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik