Női kézi: A Győr olyan, mint a Barca vagy a Bayern - S. Müller

Vágólapra másolva!
2014.04.03. 22:51
A pályafutását a nyáron Győrben folytató Susann Müller a kézilabda Bajnokok Ligája hivatalos honlapjának adott interjújában a Barcelonához és a Bayern Münchenhez hasonlította leendő klubját.

„Amikor ilyen ajánlatot kap az ember, nem mondhat nemet. A labdarúgással összehasonlítva ez olyan, mintha a Barcelona vagy a Bayern München akarna leigazolni valakit. Amikor megkaptam a lehetőséget, nem kellett sokáig gondolkodnom rajta" – mondta Müller, megjegyezve, hogy ha Katarina Bulatovics marad, akkor ő sem igazolt volna Győrbe, Lipcsében eredetileg hosszú távra tervezett.

Müller meg van róla győződve, hogy a Győr megnyeri a budapesti négyes döntőt, a jobbátlövő pedig már előre gondolkodva beiratkozott magyar nyelvórára a lipcsei egyetemen.

„Dániában és Szlovéniában megtanultam, milyen fontos, hogy legalább alap dolgokat tudjak az adott ország nyelvén, vagy hogy rendelni tudjak egy étteremben. Bár a magyar sokkal bonyolultabb, mint a dán, biztos vagyok benne, hogy már több mindent tudni fogok, mire Győrbe költözöm."

„Úgy játszik, mint egy férfi" – olvassa el a Susann Müllerrel készített portrénkat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik