Női kézi: a Győr az EHF főtitkárához fordult Knezsevics-ügyben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.20. 13:33
A Győri Audi ETO levélben fordult Michael Wiedererhez, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) főtitkárához Milena Knezsevics fejeléses ügyében.

„Az ítélet megszületését követően sokat gondolkodtunk, mit lépjünk, ugyanis fellebbezésre nem volt lehetőségünk. Végül úgy döntöttünk, levelet írunk az EHF főtitkárának, amivel az volt a cél, hogy felhívjuk a figyelmet a döntés esetleges negatív következményeire" – mondta a mai sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva Kelecsényi Ernő, a Győri ETO elnöke, aki még reméli, hogy megváltozhat a két meccsre szóló eltiltás.Kelecsényi Ernő, a Győri ETO elnöke, aki még reméli, hogy megváltozhat a két meccsre szóló eltiltás.

Mint ismert, Knezsevics a Buducsnoszt Podgorica–Győri ETO Bajnokok Ligája-középdöntős meccs hajrájában lefejelte a magyar csapat kapitányát, Görbicz Anitát. Az eset nagy visszhangot váltott ki hazai és nemzetközi szinten, az ETO pedig az EHF-hez fordult, amely fegyelmi eljárást indított az ügyben. Ennek végén két mérkőzésre tiltották el a montenegrói játékost, aki így pályára léphet a budapesti final four zárónapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik