Kézilabda, Cornexi: kérdéses Kenyeres játéka a Derecske ellen

Vágólapra másolva!
2007.09.26. 14:38
A Cornexi válogatott szélsője, Kenyeres Fanni (képünkön) a Békéscsaba ellen 25-22-re megnyert élvonalbeli női kézilabda-bajnoki mérkőzés első félidejében egy ütközést követően sérült meg, játéka kérdéses a hétvégé, Derecske elleni hazai bajnokin.

A játékos az eset után már nem is tért vissza a pályára.

„A talpam külső élére érkeztem, amikor meglöktek oldalról, és aláfordult a bokám - mondta Kenyeres. - Szerencse a szerencsétlenségben, hogy abban a bokámban a külső szalag már régebben elszakadt, így az nem tudott megsérülni. Viszont meghúzódtak az izmok és az izületek, bevéreztek, megdagadtak, és ez nyomja a bokám, ami nagyon kellemetlen.”

„Folyamatosan borogatom, BEMER 3000 mágneses terápiát alkalmazunk, ezen kívül Bioptron lámpával gyógyítjuk, ami nagyon hatásos és eredményes ilyen sérülés esetén is. Tehát kezelem minden olyan gyógymóddal, amivel csak lehet.”

„Szerdán már szeretnék egy kicsit kocogni, de csak finoman. A hét vége felé már szívem szerint edzenék a csapattal, de majd meglátjuk, hogy mennyire javul a bokám, és egyáltalán pályára léphetek-e a Derecske elleni meccsen.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik