Kerékpár: nem indul a Girón Lance Armstrong csapata

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.03.22. 17:21
Címkék
Nem hívták meg Lance Armstrong csapatát, a RadioShakcet az idei olasz országúti kerékpáros körversenyre, a Giro d'Italiára.

A három legnagyobb körverseny közé tartozó viadal szervezőinek döntése annak ellenére meglepetést keltett, hogy a hétszeres Tour de France-győztes amerikai sztár már korábban jelezte, nem akar rajthoz állni a május 8-án kezdődő eseményen.

„Érdekes volt olvasni, hogy a RadioShack nem került be az indulók közé" – kommentálta hétfőn Twitter-oldalán a hírt Armstrong, aki pályafutása során tavaly indult először a Girón, s végül 12. lett.

A szervezők hétfőn hozták nyilvánosságra a 2010-es versenyre meghívott csapatok névsorát, s egyben jelezték, hogy 31 istálló küldte el jelentkezését a viadalra, köztük volt a RadioShack is.

A 2010-es Giro d'Italián (május 8-30.) induló csapatok: Acqua e Sapone, AG2R, Androni Giocattoli, Asztana, Bouygues Telecom, BMC, Caisse d,Epargne, Cervelo, Colnago, Cofidis, Footon, Garmin, Lampre, Liquigas, Omega, Quick Step, Rabobank, Sky, Columbia, Katusha, Milram, Saxo Bank

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik