GALLÓ VILMOS (Svédország) 2020.05.23 11:14

KoroNapló: Napfény az égen – Galló Vilmos

Utolsó Koronapló-bejegyzéséhez érkezett a finn élvonalbeli Koo-Koo jégkorongozója, Galló Vilmos is, aki a vészterhes heteket korábbi légióshelyén, Svédországban töltötte, az eltérő járványkezelési metódust választó skandinávoknak köszönhetően lazábban, mint mi idehaza. Északon is tovább javult a helyzet, megérkezett a napsütéses nyár.

„Sziasztok, ezúttal is Linköpingből jelentkezem. Végre itt is beköszöntött a nyár. Ha valamit lehet tudni a svédekről, az az, hogy ha egy kis napfény van, máris megy mindenki a szabadba, és próbálja bepótolni a télen elveszített napfényes órákat. Fél évig sötétségben élnek, úgyhogy nagyon megbecsülik…

A helyzetről továbbra is azt lehet elmondani, hogy nagyjából úgy mennek a dolgok, mint eddig.

Ugyanakkor a focibajnokságokat próbálják újraindítani, ami mindenképpen pozitívum ránk nézve is, hiszen reménykedhetünk benne, hogy akkor a hokibajnokságok is időben elindulhatnak – ami természetesen újabb motiváció a felkészülésemhez. A nyaraláson még nem nagyon gondolkodtam, de lehet, hogy lenézek egy hétre a svéd riviérára, más az idén sajnos nem lesz, és még ehhez is javulnia kell a helyzetnek. Tervben van, hogy valamikor haza is menjek, de amíg a hazatérőknek karanténba kell vonulniuk, nem fogok: nem tudnék két hetet otthon lenni és semmit sem csinálni.

Ez volt az utolsó bejelentkezésem, nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki követett, de őszintén szólva nem értem, a youtuberek hogyan tudják ezt csinálni – egyperces videót is nehéz végigbeszélni… :)

Vigyázzatok egymásra a jövőben is, és arrivederci!”

A KoroNapló állandó szerzői: Baráth Botond (Egyesült Államok), Galló Vilmos (Svédország), Juhász Dorka (Egyesült Államok), Kemény Dénes (Magyarország), Krueger John-Henry (Egyesült Államok), Davide Lanzafame (Magyarország), Planéta Szimonetta (Franciaország) 

Korábban: Gulácsi Péter (Németország), Ligetvári Patrik (Spanyolország), Pádár Krisztián (Oroszország), Vojvoda Dávid (Olaszország)

A KoroNapló korábbi bejegyzéseit IDE KATTINTVA tekinthetik meg!

2020.05.26 20:04:33

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS

ALAPVONAL. Aztán hogy Szuper Levente csak a berkekben keringtetett dolgozata vagy Such György csak a szűk rétegnek tartogatott elképzelése és kivált fellépése-e a meggyőzőbb, azt ma délután tudjuk meg.

2020.05.25 15:29:19

Jégkorong nemzetisport.hu

Balázs Attila: Magyarország egyik legmodernebb hoki utánpótlás-nevelés központját hoztuk létre Érden.

pr
2020.04.05 19:30:14

Jégkorong MTI

Együtt tartaná a magyar bajnok Ferencváros jégkorongcsapatának keretét Fodor Szabolcs vezetőedző.

2020.02.29 22:55:28

Jégkorong S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Ez az idény megy a kukába.

2020.02.22 17:00:39

Jégkorong H. Á.

A Tipsport Liga középszakaszában érintett DVTK és MAC mérkőzései, a bajnokság állása.