KoroNapló: Elkezdődött a salátaszezon – Galló Vilmos

Vágólapra másolva!
2020.03.31. 09:56
Ugyan a mostani, hirtelen befejeződött idényben a finn élvonalbeli KooKoóban játszott, tinédzserkora óta Svédországban légióskodott Galló Vilmos, ezért a skandináv országba tért haza, hogy ott vészelje át a koronavírus-járvány miatti szürreális időket.

Stockholmból jelentkezem, ahol a főpályaudvar máskor nyüzsgő hely, de most kihalt, alig van ember, alig megy vonat... Ám összességében a helyzet még elfogadható, olyan, mint otthon, annyi különbséggel, hogy itt minden bolt nyitva, járókelőket is lehet még látni – én is éppen Sundsvallba tartok, ahol évekig játszottam, ott van a lakásom, ahol majd ellehetek, talán ez lesz a legjobb hely nekem a karanténhoz. Nekem szerencsém volt, hogy még kijutottam Finnországból, hiszen a napokban le fogják zárni Helsinkit, se ki, se be nem lehet menni, úgyhogy jól döntöttem, hogy átmenekültem Svédországba.

Elmondhatom, hogy nagyon hiányzik a jég, hiszen ilyenkor még bőven tartani szokott az idény – menne a rájátszás vagy készülnénk a világbajnokságra –, nehéz formában maradni, ezért nekem a salátaszezon kezdődött el máris: minden nap eszem legalább egyet, hogy ne menjen fel a testzsírszázalékom. Emellett természetesen edzek is, az elmúlt héten például kétszer is floorballoztam, ami igen nagy tempójú, így elég sok energiát éget el, az ilyesmire mindenképp szükség van.

Szerencsére a családban mindenki rendben van, én is rendben vagyok, semmi aggasztót nem érzek magamon – leszámítva kis félelmet, hiszen Finnországból Svédországba mégiscsak repülővel utaztam, viszonylag kis helyen viszonylag sok emberrel összezárva...

Minden megy tehát a maga útján, ugyanakkor szeretnénk mindenkinek sok szerencsét és erőt kívánni, kitartás, és vigyázzatok magatokra, egymásra!

AKoroNaplóállandó szerzői:Baráth Botond(Egyesült Államok), Galló Vilmos(Svédország), Gulácsi Péter(Németország),Kemény Dénes(Magyarország),Ligetvári Patrik(Spanyolország),Vojvoda Dávid(Olaszország).

A KoroNapló korábbi bejegyzéseit IDE KATTINTVA tekinthetik meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik