GALLÓ VILMOS (Svédország) 2020.03.31 09:56 Frissítve: 2020.03.31 14:43

KoroNapló: Elkezdődött a salátaszezon – Galló Vilmos

Ugyan a mostani, hirtelen befejeződött idényben a finn élvonalbeli KooKoóban játszott, tinédzserkora óta Svédországban légióskodott Galló Vilmos, ezért a skandináv országba tért haza, hogy ott vészelje át a koronavírus-járvány miatti szürreális időket.

 

Stockholmból jelentkezem, ahol a főpályaudvar máskor nyüzsgő hely, de most kihalt, alig van ember, alig megy vonat... Ám összességében a helyzet még elfogadható, olyan, mint otthon, annyi különbséggel, hogy itt minden bolt nyitva, járókelőket is lehet még látni – én is éppen Sundsvallba tartok, ahol évekig játszottam, ott van a lakásom, ahol majd ellehetek, talán ez lesz a legjobb hely nekem a karanténhoz. Nekem szerencsém volt, hogy még kijutottam Finnországból, hiszen a napokban le fogják zárni Helsinkit, se ki, se be nem lehet menni, úgyhogy jól döntöttem, hogy átmenekültem Svédországba.

 
Galló Vilmos: Finnországban nincs pánik

Elmondhatom, hogy nagyon hiányzik a jég, hiszen ilyenkor még bőven tartani szokott az idény – menne a rájátszás vagy készülnénk a világbajnokságra –, nehéz formában maradni, ezért nekem a salátaszezon kezdődött el máris: minden nap eszem legalább egyet, hogy ne menjen fel a testzsírszázalékom. Emellett természetesen edzek is, az elmúlt héten például kétszer is floorballoztam, ami igen nagy tempójú, így elég sok energiát éget el, az ilyesmire mindenképp szükség van.

Szerencsére a családban mindenki rendben van, én is rendben vagyok, semmi aggasztót nem érzek magamon – leszámítva kis félelmet, hiszen Finnországból Svédországba mégiscsak repülővel utaztam, viszonylag kis helyen viszonylag sok emberrel összezárva...

Minden megy tehát a maga útján, ugyanakkor szeretnénk mindenkinek sok szerencsét és erőt kívánni, kitartás, és vigyázzatok magatokra, egymásra!

A KoroNapló állandó szerzői: Baráth Botond (Egyesült Államok), Galló Vilmos (Svédország), Gulácsi Péter (Németország), Kemény Dénes (Magyarország), Ligetvári Patrik (Spanyolország), Vojvoda Dávid (Olaszország). 

A KoroNapló korábbi bejegyzéseit IDE KATTINTVA tekinthetik meg!

2020.05.26 20:04:33

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS

ALAPVONAL. Aztán hogy Szuper Levente csak a berkekben keringtetett dolgozata vagy Such György csak a szűk rétegnek tartogatott elképzelése és kivált fellépése-e a meggyőzőbb, azt ma délután tudjuk meg.

2020.05.25 15:29:19

Jégkorong nemzetisport.hu

Balázs Attila: Magyarország egyik legmodernebb hoki utánpótlás-nevelés központját hoztuk létre Érden.

pr
2020.04.05 19:30:14

Jégkorong MTI

Együtt tartaná a magyar bajnok Ferencváros jégkorongcsapatának keretét Fodor Szabolcs vezetőedző.

2020.02.29 22:55:28

Jégkorong S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Ez az idény megy a kukába.

2020.02.22 17:00:39

Jégkorong H. Á.

A Tipsport Liga középszakaszában érintett DVTK és MAC mérkőzései, a bajnokság állása.