Jégkorong: újabb érkező, Nemes is aláírt a Fehérvárhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 15:20
Újabb játékossal bővült a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának kerete: Nemes Benjamin 2+1 évre szerződött le az együtteshez.

Amint arról tegnap már beszámoltunk: a 20 éves center szerződtetése már 99 százalékban biztos volt, ezúttal az érintett felek a korábbi megállapodást rögzítve csaphattak egymás tenyerébe.Amint arról tegnap már beszámoltunk: a 20 éves center szerződtetése már 99 százalékban biztos volt, ezúttal az érintett felek a korábbi megállapodást rögzítve csaphattak egymás tenyerébe.

A felnőtt válogatott bővebb keretében is figyelembe vett Nemes korosztályos szinten évek óta azon kevés játékosaink egyike, aki kiemelkedik a társai közül. Az elmúlt években Svédországban légióskodott, valamint lehúzott egy idényt a KHL juniorbajnokságában (MHL), de már szerette volna kipróbálni magát klubszinten a felnőttek között.

A kiváló felépítésű, technikás és gólerős csatár kezdésnek alighanem a harmadik-negyedik sorban bontogathatja szárnyait, a szezonnak megújuló, megfiatalodó kerettel nekivágó Volánban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik