Jégkorong: új szerelésben játszunk a Négy Nemzet tornán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.04. 17:27
null
Erőteljes megjelenést ad az új dizájn (Fotó: icehockey.hu)
Új szerelésben lép pályára a magyar jégkorong-válogatott a hétvégi, káposztásmegyeri Négy Nemzet tornán. A nemzetközi szövetség (IIHF) és a Tackla cég közreműködése nyomán elkészült új modelleken – amelyet véleményezésre megkaptunk, és kértünk is néhány módosítást – majd a 2014–2016-os idényben használja a férfi és a női válogatott.

 

A „hazai” mez fehér alapon piros vastag csíkos díszítéssel készült el, a váltónak piros az alapszíne, míg a vastag csík zöldje kimondottan karakteressé teszi. A nadrág mindkét esetben fekete, a sportszárak pedig a mezhez passzolnak úgy színben, mint dizájnban. A 2015-ös, krakkói vb-n a finn Tackla cég gyártmányaiban lépünk majd jégre, a többi eseményen a honi szövetség partnere készíti el a felszereléseket.

A hétvégi tornával kapcsolatos hír, hogy Rich Chernomaz szövetségi kapitány és stábja a mai két edzést követően szűkítette a keretet.

A MAGYAR JÉGKORONG-VÁLOGATOTT SZŰKÍTETT KERETE A NÉGY NEMZET TORNÁRA
Kapusok (3):
Bálizs Bence, Duschek Dávid (Miskolci Jegesmedvék), Rajna Miklós (Fehérvár AV19)
Hátvédek (10): Orbán Attila, Reiter Attila, Szirányi Bence, Tokaji Viktor (Fehérvár AV19), Gőz Balázs (Miskolci Jegesmedvék), Hüffner Adrián, Nathan Martine, Mestyán István, Pozsgai Tamás (Dab.Docler), Vas Márton (Löwen Frankfurt, német)
Csatárok (15): Benk András, Kovács Csaba, Magosi Bálint, Sárpátki Tamás, Sikorcin Ladislav (Fehérvár AV19), Karol Csányi, Turbucz Martin (Újpest), Dubek Vladimir, Rafaj Attila (Ferencváros Bp. ESMTK), Tyler Metcalfe, Nagy Krisztián (Miskolci Jegesmedvék), Hári János (MODO, svéd), Sebők Balázs (Hokki, finn), Sofron István (Krefeld Pinguine, német), Vas János (Slavia Praha, cseh)

A PROGRAM
november 7. péntek:

Lengyelország–Olaszország 15.30
Magyarország–Koreai Köztársaság 19.00
november 8. szombat:
Olaszország–Koreai Köztársaság 14.30
Magyarország–Lengyelország 18.00
november 9. vasárnap:
Koreai Köztársaság–Lengyelország 14.30
Magyarország–Olaszország 18.00

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik