Jégkorong: KHL-s klubnál készül a nyáron Vas János

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 08:41
null
Vas János július 18-án csatlakozik a zágrábiakhoz (Fotó: AFP)
A KHL-s Medvescak Zagreb hivatalos twitter oldala jelentette be, hogy a horvát klub nyári táborában készül a magyar jégkorong-válogatott oszlopos tagja, Vas János.

 

„Mindent megteszek azért, hogy helyem legyen a csapatban, és büszkén viselhessem a Medvescak mezét ebben a szezonban” – kommentálta a hírt Vas János.

Az EBEL-ben edződő horvát klub 2013-ban csatlakozott a KHL-hez, első nekifutásra be is jutott a rájátszásba, az előző idényben azonban lemaradt róla, és összesítésben a 23. helyen zárt. Magyar játékosa még nem volt a ligának, Mihály Árpád négy évvel ezelőtt közel állt hozzá, végül mégsem igazolt az Avtomobiliszt Jekatyerinburghoz.

A fiatalon még Észak-Amerikát is megjárt, 32 éves Vas János Svédországban, Franciaországban, míg a legutóbbi idényben Csehországban légióskodott. A zágrábiakhoz július 18-án utazik ki, a KHL alapszakasza egy hónappal később, augusztus 24-én rajtol.

A magyar jégkorongozónak más ajánlatai is vannak a tarsolyban, de elsőre a számára legelőnyösebbet választotta ki, és megpróbálja abból a lehető legtöbbet kihozni. Most ez a prioritás, minden más csak az után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik