Jégkorong: két újabb légióssal erősített a Fehérvár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 11:15
Jeff LoVecchio és Johan Ejdepalm személyében két további légióssal erősített a Fehérvár AV 19 férfi jégkorongcsapata.

A 29 esztendős Jeff LoVecchio a norvég Lillehammer csapatából költözik Székesfehérvárra. Az amerikai balszélső a 2013–2014-es szezonban 45 meccsen 58 pontot gyűjtött a norvég bajnokságban.

A svéd Johan Ejdepalm a német bajnokságból érkezik, legutóbb a Hamburg Freezers csapatában játszott, azt megelőzően pedig három évig a München csapatát erősítette. A 32 éves bekk a München csapatával megfordult már Székesfehérváron, az ő gólja és gólpassza is kellett hozzá, hogy 2012-ben Pat Cortina együttese megnyerje az ifj. Ocskay Gábor-emléktornát.

„Edzői stábunk javaslata alapján kezdtünk tárgyalásokat a két játékossal, és nagyon rövid időn belül sikerült a megegyezés, hogy a két fiatalember a következő szezonban a Fehérvár AV 19-et erősítse. A keret jelenlegi összetételét figyelembe véve a hat légiós pozíció (két hátvéd, négy csatár) már be van töltve, és a menedzsment úgy érzi, megerősített kerettel tudunk nekivágni a 2014–2015-ös szezonnak, amelyben az elvárás a rájátszásba kerülés. Elképzelhető, hogy a következő napokban további játékosok kerülnek hozzánk, ezek ügyében a menedzsment nagyon aktívan tevékenykedik. Elképzeléseink szerint hároméves programunk második évében további akadémista fiatalok kerülnek a felnőttkerethez. A 2014–2015-ös szezonban a felnőttkeretet két-három kapus és öt komplett sor alkotja” – mondta Ocskay Gábor, a Fehérvár AV 19 szakosztály-igazgatója.

A Fehérvár AV 19 légiósai a 2014–2015-ös szezonban: Johan Ejdepalm, Matt Register, Frank Banham, Andrew Sarauer, Brandon Marino, Jeff LoVecchio.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik