nemzetisport.hu 2018.12.31 10:02

Jégkorong: beatboxba fulladt a hokisokkal készített interjú

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt Lukács Viktória árulta el a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a válogatott DJ-jeként milyen zenéket rak be a meccsek előtt és után. A magyar jégkorong-válogatott karácsony előtti, norvégiai tornáján az aktuális zenefelelősöket, Somogyi Balázst és Terbócs Istvánt kérdeztük meg arról, hogy milyen slágerekkel hangolódik a csapat a mérkőzésekre. Mindeközben Terbócsról az is kiderült, hogy akár indulhatna az X-Faktorban is...Nem minden ponton egyezett az ízlése a két hokis DJ-nek, de mint elmondták, nem is önhatalmúlag döntenek arról, hogy mikor milyen zene szól az öltözőben. Azonban az is benne van a pakliban, hogy a kedvelt R&B, rap és hip-hop dalok mellett egy-egy hard bass szám is rákerül a lejátszási listára. No, nem Somogyi Balázs révén, aki inkább a retróvonalat, míg Terbócs István a fiatalabb generáció kedvenceit preferálja. A Necc Party alapvetően meghatározó a zeneválasztásnál, így a keményebb rockdalok mellett felcsendül egy-egy Britney Spears- vagy Backstreet Boys-sláger is.

Az interjú alatt arra is fény derült, hogy Terbócs igencsak érzi (vagy nem) a ritmust, bármilyen dalra képes breakelni, és négy éve beatboxol is. A kedvünkért (pontosabban csapattársa, Vokla Roland kérésére) az NSO Tv-nek is megmutatta a tudását. Hogy benne van-e az X-faktor? Azt döntsék el olvasóink.  

2019.06.17 21:30:03

Jégkorong nemzetisport.hu

A 34 éves kanadai center pályafutása első bajnoki címe után akasztja szögre a korcsolyát.

2019.05.30 23:54:03

Jégkorong CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A voluntarizmusnak is vannak határai, bizonyára az IIHF köreiben is dívik az elv, mely szerint bizonyos szint fölött nem megyünk bizonyos szint alá, így került végül a jövő évi divízió 1/A-világbajnokság Ljubljanába.

2019.05.26 19:41:35

Jégkorong HARMATH ÁKOS (közvetítés), SZŰCS ANDRÁS (tudósítás)

Kanada 50. világbajnoki érmét szerezte meg Pozsonyban, de az ezüstnek vélhetően nem örül.

2019.05.25 15:03:16

Jégkorong nemzetisport.hu

A hoki-vb döntőjében az oroszokat búcsúztató finnek Kanadával csaphatnak össze.

2019.05.15 18:08:52

Jégkorong nemzetisport.hu

Két délutáni háromgólos könnyedség után, este jött a dráma és az orosz henger.