HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.05.12 06:47 Frissítve: 2017.05.12 10:10

Jégkorong: a bajnokcsapat gerince együtt marad

A DVTK Jegesmedvék bajnokcsapatából heten is úgy döntöttek, hogy továbbra is piros-fehérben folytatják a pályafutásukat. Jövőre is Miskolcon jégkorongozik Galanisz Nikandrosz, Jarkko Leppanen, Láda Balázs, Magosi Bálint, Miskolczi Márk, Ritó László és Vojtkó Mátyás.

HIRDETÉS
dvtk629
Heten hosszabbítottak, ketten távoznak (Fotó: dvtk.eu)

„A bajnoki cím ünneplését követően azonnal megkezdtük azokkal a játékosokkal a tárgyalásokat, akikkel folytatni szeretnénk a közös munkát. Fontos célunk volt, hogy a magyar játékosokból álló mag, amely sorozatban harmadszor is bajnoki címre vezette a csapatot, továbbra is a DVTK Jegesmedvéket erősítse. Továbbá azt is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a miskolci születésű, vagy nagyon fiatal koruk óta a klub kötelékébe tartozó játékosok velünk maradjanak a következő évben is” – nyilatkozta a klub honlapján Nagy Ádám csapatmenedzser.

Galanisz Nikandrosz, Jarkko Leppanen, Láda Balázs, Magosi Bálint, Miskolczi Márk, Ritó László és Vojtkó Mátyás a következő szezonban is a borsodi együttest erősíti, ugyanakkor biztosan nem marad a klub játékosa Grant Toulmin, aki Ausztráliába költözött, és Joni Tuominen, aki még nem döntött a pályafutása folytatásáról.

„Doug Bradley vezetőedzőnek felkínáltuk a folytatás lehetőségét, de ő további gondolkodási időt kért, mert magánéleti problémái miatt nem biztos, hogy maradni tud nálunk” – tette hozzá Nagy Ádám.

Az már korábban eldőlt, hogy Vas János, valamint Anssi Rantanen is a Jegesmedvék játékosa lesz.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.18 22:49:51

Jégkorong nemzetisport.hu

Kiderül, mi a kapcsolat Kornakker Dániel, Szabó Bence, Vas Márk, egy unikornis és egy szelet pizza között.

2018.06.04 10:03:57

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS

A MAC Budapest és a DVTK Jegesmedvék vezetőivel beszélgettünk a lehetőségről.

2018.05.30 10:34:11

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS

Az EBEL-korszak leghosszabb rájátszásmentes szakaszában jár a Fehérvár AV19.

2018.05.17 18:37:17

Jégkorong nemzetisport.hu

Az amerikaiak a cseheket, a svédek szoros meccsen a letteket győzték le a vb negyeddöntőjében.

2018.05.02 23:08:53

Jégkorong MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A múltidézés azért fontos, mert szem előtt illendő tartani a különbséget. Ma már nem lehet panasz a körülményekre, a feltételekre, más tehát a mérce – a múlt heti budapesti hoki-vb-nél is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS