Erste Liga: egyik legjobb csatárával hosszabbított a DVTK

Vágólapra másolva!
2023.06.14. 17:39
null
Vlagyiszlav Kulesov (Fotó: <strong><a href="http://dvtk.eu/28216-Vladislav_Kuleshov_tovabbra_is_a_DVTK_Jegesmedveknel-cikk-jegkorong?fbclid=IwAR11qOYq5B05M5QRAFXlZ_G5jTBdYleF7RUm7HD3USqIAbBG8K2sfMr3kJc" target="_blank">dvtk.eu</a></strong>)
Egyik legjobb csatárával, az orosz Vlagyiszlav Kulesovval hosszabbított szerződést a jégkorong Erste Ligában érdekelt DVTK Jegesmedvék.

 

A 24 esztendős légiós az előző idényben 42 mérkőzésen 11 gólt és 18 gólpasszt szerzett.

„Az előző idény hamarabb véget ért számunkra, mint szerettük volna, de annak örülök, hogy az alapszakasz során ki tudtuk szolgálni a lelkes szurkolóinkat. A következő idényben szeretnénk bebizonyítani, hogy a rájátszás során is helyünk van a liga legjobb négy csapata között. Ennek érdekében már én is készülök az új szezonra” – mondta Kulesov.

Az már korábban eldőlt, hogy a klub legponterősebb játékosa, Valentyin Razumnyak is marad Miskolcon, akárcsak a kapuban Janis Voris, a hátvédeknél Szirányi Bence, Alekszandr Skrabov és Vojtkó Mátyás, a csatároknál pedig Roman Berdnyikov, Lövei Dávid, Miskolczi Márk, Mattyasovszky Gergely és Páterka Bence.

A vezetőedző Tokaji Viktor helyett az NHL-t is megjárt Steve Kasper lesz, akinek munkáját Galanisz Nikandrosz másodedző segíti.

A szintén negyeddöntős Dunaújvárosi Acélbikák a gólerős cseh csatárral, Vlastimil Dostálekkel bővítették keretüket, míg a címvédő Gyergyói HK második számú kapusa marad Demeter Arnold.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik