Sportrádió: Garát-Gasparics Fanni ütője a Hírességek Csarnokába kerül

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.13. 10:31
null
Fotó: Garát-Gasparics Fanni/Facebook
Mint arról beszámoltunk, Garát-Gasparics Fanni számára örök élmény marad a tengerentúli női profi jégkorongliga (PHF) All Star-gálája, amelyen négy gólt is ütött, és nem sok választotta el attól, hogy ő legyen a torontói rendezvény legértékesebb játékosa. A magyar válogatott játékos a Sportrádió Hazafutás című műsorában Virányi Zsolt vendége volt.

 

„Kis nemzet vagyunk, de jövünk feljebb, és egyre komolyabb eredményeink vannak, s tesszük le a névjegyünket folyamatosan a jégkorongba” – jelentette ki Garát-Gasparics Fanni, majd hozzátette, az All Star-gála után elkérték tőle az ütőjét, hogy betehessék a Hírességek Csarnokába.

A magyar válogatott a nyolcadik helyen zárta a tavalyi A-csoportos világbajnokságot Dániában, ebből kifolyólag most is a legjobbakkal küzdhet meg. Garát-Gasparics Fanni így tekintett előre az áprilisi tornára.

„Most sem lesz könnyű csoportunk, igaz, soha nem is könnyű az A-csoportban. De szeretjük, mert közel vannak egymáshoz a csapatok, szoros és izgalmas mérkőzéseket lehet játszani. A bennmaradás lesz elsődlegesen a célunk, s mivel most már ketten is kiesnek a csoportban, ezért a bennmaradás egyben negyeddöntőt is jelent. Mindig überelni szeretnénk a korábbi teljesítményünket, mindig feljebb szeretnénk kapaszkodni. Éppen ezért jó lenne legalább a nyolcadik helyet megszerezni.”

A magyar válogatott programja (magyar idő szerint):
Április 7., 1.00: Magyarország–Franciaország
Április 8., 17.00: Magyarország–Svédország
Április 10., 17.00: Magyarország–Finnország
Április 11., 17.00: Magyarország–Németország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik