Jótékonykodj és nyerj jegyet Ljubljanába!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.04.12. 12:49
null
A magyar válogatott megkezdte a felkészülést a divízió 1/A-s világbajnokságra (Fotó: Jani Martin)
A Magyarország–Ukrajna mérkőzéseken nemzetközi összefogás részeként segíthetnek a szurkolók, a Magyarország–Szlovénia, valamint a Magyarország–Dél-Korea belépőivel pedig jegyeket nyerhetnek a ljubljanai világbajnokságra. (X)


A magyar férfi jégkorong-válogatott a napokban megkezdte a felkészülést a divízió 1/A-s világbajnokságra, melynek május 3. és 8. között Szlovénia fővárosa, Ljubljana ad otthont. Sean Simpson együttese négy felkészülési mérkőzést is játszik, méghozzá Ukrajna, Szlovénia és Dél-Korea válogatottja ellen.

A kormányzat, a Nemzetközi Jégkorong-szövetség, több külföldi szövetség és az MJSZ támogatásával az ukrán válogatott Miskolcon edzőtáborozik és ott készül a lengyelországi világbajnokságára. A Magyar Jégkorongszövetség az Ukrajna elleni találkozók során összefogásra buzdítja a szurkolókat, és mindenkit, aki segíteni szeretne!

A felek április 14-én Miskolcon, április 22-én a Vasas Jégcentrumban találkoznak egymással. A mérkőzések jegybevételének a felét a hazánkban elszállásolt ukrán jégkorongozó gyerekek és családjaik megsegítésére ajánlja fel a Magyar Jégkorongszövetség a Szintlépés Alapítványon keresztül. A szövetség az április 22-i, budapesti mérkőzés stream közvetítésén keresztül további nemzetközi összefogásra és támogatásra buzdítja a jégkorongsport iránt érdeklődő közösségeket. Az Eventim jegyértékesítési felületén támogatói jegyek is megvásárolhatóak, melyekből a befolyt összeget az ukránok Nemzetközi Jégkorong-szövetségnél vezetett alszámlájára utalja át az MJSZ. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne szurkolva segíteni! Drukkoljunk együtt, segítsünk együtt!

Aki pedig belépőjegyet vásárol a Magyarország–Szlovénia, vagy a Magyarország–Dél-Korea mérkőzésre, páros jegyet nyerhet a ljubljanai vb-re, a fődíj pedig egy kétszemélyes hokihétvége szállással.

A férfi felnőtt jégkorong-válogatott áprilisi felkészülési programja:
Április 14., csütörtök, 18.00:
Magyarország–Ukrajna (Miskolc, Miskolci Jégcsarnok)
Április 19., kedd, 19.00:
Magyarország–Szlovénia (Székesfehérvár, Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok)
Április 22., péntek, 19.00: Magyarország–Ukrajna (Budapest, Vasas Jégcentrum)
Április 28., csütörtök, 17.15:
Magyarország–Dél-Korea (Budapest, Vasas Jégcentrum)

További részletek
Segítsünk együtt
Vb-promóció
Eventim, világbajnoki felkészülési mérkőzések

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik