Jégkorong: miskolci marad a finn légiós és korosztályos válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.16. 11:17
Tovább alakul – és szinte már véglegesnek tekinthető – a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatának 2016–2017-es kerete. A miskolciak egy évvel meghosszabbították Jarkko Leppanen és Vojtkó Mátyás szerződését. A hírről a klub honlapja számolt be.
„Úgy vélem, sikeres évet zártunk tavaly, ezért könnyű döntés volt, hogy meghosszabbítsam a szerződésemet a DVTK Jegesmedvék csapatával. Szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy a sérülésem kezelésében rengeteget segítettek, így sikeresen és hamar felépültem. A szurkolóknak is sokat köszönhetek, nagyon megtisztelő mindig ilyen publikum előtt jégre lépni. Természetesen ők is közrejátszanak abban, hogy visszatérek, és újra piros-fehér mezben bizonyíthatok. A következő szezonban is segíteni szeretném a csapatot, és ismét bajnoki címet ünnepelni” – mondta el a dvtk.eu-nak Jarkko Leppanen.

„Miskolcon minden feltétel adott a jó teljesítményhez. Kiváló a légkör és a város is nagyon tetszik. Mindenféleképpen szeretném megismételni az elmúlt év sikereit, illetve a Kontinentális-kupában a tavalyinál jobb szereplésben bízom” – mondta Vojtkó Mátyás.

A DVTK JEGESMEDVÉK 2016-2017-ES KERETE
Kapusok:
Kiss Bence, Adorján Attila
Hátvédek: Láda Balázs, Bernáth Milán, Kovács Arnold, Laczkó Ákos, Gőz Balázs, Vojtkó Mátyás, Jarkko Leppanen
Csatárok: Hajós Roland, Galanisz Nikandrosz, Miskolczi Márk, Tóth Adrián, Albert Tibor, Magyar Balázs, Karda Milán, Szeszák Martin, Szopos Ottó, Ritó László, Pavuk Attila, Sági Martin, Benedek Roland, Magosi Bálint
Vezetőedző: Doug Bradley
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik