Sator újabb három játékostól köszönt el

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.04.08. 19:59
null
Gergely Csaba nem lesz ott a vb-n (Fotó: Mirkó István)
Újabb három játékostól – a dunújvárosi Orbán Attilától és Pozsgai Tamástól, valamint a vasasos Gergely Csabától – köszönt el az április 17-én kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokságra készülő magyar válogatott szövetségi kapitánya, Ted Sator.

A csütörtöki keretszűkítés után pénteken szabadnapot kapnak a keretben maradottak. A munka szombat délelőtt folytatódik, este 6-tól pedig a Papp László Arénában Ausztria lesz az ellenfél barátságos mérkőzésen. Vasárnap Norvégiával találkozik a magyar együttes.

A ljubljanai vb április 17-én rajtol, az együttes sorrendben a dél-koreai, a lengyel, a horvát, a brit és a szlovén csapattal találkozik. Csak az első helyezett jut fel a világelitbe. 

A MAGYAR JÉGKORONG-VÁLOGATOTT 26 FŐS KERETE 
Kapusok: Budai Krisztián (FTC Corner MoneyGram), Hetényi Zoltán (Sapa Fehérvár AV19), Rajna Miklós (Vasas Bp. Stars)  
Hátvédek: Ennaffati Omar (Bp. Stars), Hegyi Ádám (Dunaújvárosi Acélbikák.Docler), Horváth András (Fehérvár), Jobb Dávid (Fehérvár),  Sille Tamás (Bp. Stars), Svasznek Bence (Bp. Stars), Szélig Viktor (Briancon), Szirányi Bence (Bp. Stars), Tokaji Viktor (Fehérvár)
Csatárok: Benk András (Fehérvár), Fekete Dániel (Fehérvár), Fodor Szabolcs (Bp. Stars), Holéczy Roger (Bp. Stars), Kóger Dániel (Fehérvár), Kovács Csaba (Fehérvár), Ladányi Balázs (Fehérvár), Magosi Bálint (Dunaújváros), Nagy Gergő (Fehérvár), Palkovics Krisztián (Fehérvár), Peterdi Imre (Bp. Stars) Sofron István (Fehérvár), Vas Márton (Fehérvár), Vas János (Fehérvár)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik