Jégkorong: Ma nem küzdöttünk meg az aranyért - Hetényi Zoltán

Vágólapra másolva!
2010.04.23. 22:55
Könnyeivel küszködve, önkritikus és kemény véleményt formált a szlovénok elleni 4–1-es vereséget követően Hetényi Zoltán, a magyar jégkorong-válogatott első számú hálóőre. A ljubljanai divízió 1-es vb-t a házigazdák nyerték meg és jutottak fel az A-csoportba, a mieink a második helyen végezve jövőre is a második vonalban játszhatnak.

„Ha az elején nem hibázok, talán” – nyilatkozta a mérkőzést közvetítő Sport Tv-ben könnyes szemekkel Hetényi Zoltán, miközben a lelátón a magyar szurkolók az ő nevét skandálták. Kapusunk az első perc végén elhagyta ketrecét, majd későn ért vissza, a szlovénok pedig azonnal góllal büntettek.

„A második harmadban nagyon nyomtak a szlovénok, ha ott nincs annyi kiállításunk, és szerzünk gólt, akkor a vége izgalmasabb lehetett volna. Ma este viszont így kell lefeküdnünk aludni, csak gratulálni tudok a szlovénoknak."

„Ellenfelünk jobban küzdött, mint mi, belőlünk valami hiányzott. A találkozó elején nem éreztem, de közben már igen, ezúttal nem volt meg a csapatban a tűz. A szlovénokon ellenben azt éreztem, biztosak magukban és a győzelmükben. Az aranyéremért mindig meg kell küzdeni, a mai meccsen mi nem küzdöttünk meg érte."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik