A Sabres feneketlen kútba került, egymás után tizedszer is kikaptak

Vágólapra másolva!
2008.01.17. 08:16
A Buffalo Sabres együttese sorozatban tizedszer is kikapott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának szerdai játéknapján, a "Szablyások" 2-1-es arányban maradtak alul a New York Rangers otthonában. A Chicago Blackhawks Patrick Kane-nek köszönheti leginkább kiütéses, 6-1-es győzelmét a St. Louis Blues ellen.
Thomas Vanek (középen) nem kapott levegőt a new yorki gyűrűben
Thomas Vanek (középen) nem kapott levegőt a new yorki gyűrűben
Thomas Vanek (középen) nem kapott levegőt a new yorki gyűrűben
Thomas Vanek (középen) nem kapott levegőt a new yorki gyűrűben

Petr Prucha és Brandon Dubinsky góljával zsinórban tizedik vereségére kényszerítette a NY Rangers a szebb napokat is megélt Buffalo Sabrest New Yorkban.

Pedig a "Parkőröknek" sem igazán fut a szekere, az utóbbi nyolcból ez volt a második nyert meccsük. Ryan Miller kapus ráadásul az utolsó pillanatokig életben tartotta a vendégek reményeit a hosszabbításra, ebbből azonban nem lett semmi.

Így lassan, de biztosan kicsúszik a buffalóiak lába alól a talaj, már ami a rájátszást illeti, hiszen nem kis pálfordulás kellene ahhoz, hogy a Keleti-főcsoport playoffjába kerüljenek.

A "Szablyások" közel egy hónapja nem nyertek, akkor a Philadelphia Flyerst verték szétlövéssel.

A New York mestere, Tom Renney ifjú titánjairól, a mérkőzést eldöntő Prucha, Dubinsky, Dawes-trióról lelkendezett az összecsapás után.

A Philadelphia Flyers hatodik meccsén ötödször nyert a Florida Panthersszel szemben, ráadásul már szinte az első harmadban eldőlt a találkozó, 4-1-es hazai vezetésnél.

Patrick Kane játéka "aranyat ért" a Chicagónak a St. Louis Blues ellen: az újonc két góljával és egy gólpasszával vette ki a részét a Blackhawks 6-1-es sikeréből.

ÉSZAK AMERIKAI PROFI JÉGKORONGLIGA (NHL)

ALAPSZAKASZ, SZERDAI JÁTÉKNAP
New Jersey Devils New York Islanders 1-3
New York Rangers Buffalo Sabres 2-1
Philadelphia Flyers Florida Panthers 5-3
Minnesota Wild Calgary Flames 2-3 – hosszabbítás után
Chicago Blackhawks St. Louis Blues 6-1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik