Ligue 1: Manchesterből és Madridból is portugállal erősítene a PSG

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.10. 14:45
null
A Marca szerint Joao Félix és Bernardo Silva is a PSG-hez igazolhat (Fotó: Getty Images)
A spanyol Marca értesülései szerint a francia Paris Saint-Germain Luis Enrique kinevezése és öt igazolásának bejelentése után sem áll le az átigazolási piacon és érdeklődik az angol Manchester City támadója, Bernardo Silva, valamint a Chelsea-től kölcsönszerződése lejárta után az Atlético Madridhoz visszatérő Joao Félix iránt is.

 

A Marca azt írja, hogy az Atlético Madrid megkezdte a felkészülést a 2023–2024-es idényre, de az első edzésen nyilvánvalóvá vált, hogy Diego Simeone vezetőedző tervei között nem szerepel a kölcsönszerződése után a Chelsea-től visszatérő portugál, Joao Félix.

A spanyol lap egy másik cikkében már arról írt, hogy a Jorge Mendes által képviselt portugál támadó annak ellenére is a Paris Saint-Germainnél köthet ki, hogy a párizsiak már szereztek egy támadót, Marco Asensiót.

Ebben a cikkben pedig a Marca arról írt, hogy a PSG egy másik portugál támadót is kiszemelt, ugyanis szeretné megszerezni a Manchester Citytől Bernardo Silvát, akinek 2025-ig érvényes a szerződése a Citynél,a transzferben viszont szintén nagy hatása lehet Jorge Mendesnek, aki kiváló kapcsolatot ápol Nasszer Al-Kelaifi PSG-klubelnökkel és Luis Campos stratégiai tanácsadóval. A City ellenben megkéri Bernardo Silva árát, akinek piaci értéke jelenleg 80 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik