Ligue 1: Közel a klubváltás? Mbappé nem utazik Japánba a PSG-vel

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.21. 23:06
null
Közel a klubváltás? Mbappé nem utazik Japánba a PSG-vel (Fotó: Getty Images)
A francia Paris Saint-Germain július 22-én, szombaton Japánba repül, ahol négy felkészülési mérkőzés vár a párizsi csapatra. Luis Enrique, a PSG frissen kinevezett vezetőedzője kijelölte az Ázsiába utazó keretet, amelyben nem szerepel Kylian Mbappé. Ez újabb jele lehet annak, hogy a 24 éves világbajnok játékos hamarosan klubot vált.

A PSG a klub honlapján tette közzé a Japánba utazó játékosok névsorát. A 29 főt tartalmazó listán azonban nem szerepel Kylian Mbappé, akit korábban a csapattársak is bepanaszoltak a klubelnöknél.

Mint ismert, a világbajnok támadó június 12-én közölte, hogy nem él az egyéves hosszabbítási opcióval, azaz 2024-ben minden bizonnyal távozik a párizsi klubtól. A támadóval még ezt megelőzően készített interjút a France Football, hiszen őt választották a legutóbbi idény legjobb labdarúgójának.

A PSG nem szeretné, ha Mbappé jövőre ingyen távozna, ezért szerették volna meghosszabbítani a lejáró szerződését. A másik opció, hogy a 24 esztendős világbajnok támadót még ezen a nyáron értékesíti a párizsi csapat. A legnagyobb érdeklődő a spanyol Real Madrid, Rodrygo a napokban azt nyilatkozta, hogy reméli, Mbappé Madridba igazol.

A Paris Saint-Germain Japánban először a Cristiano Ronaldo vezette Al-Naszr ellen lép pályára, majd a Cerezo Oszaka, a BL-döntős Internazionale és a Csonbuk Motors következik.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik