PSG: hosszabbítás mellé szóban ígérnék meg Mbappénak, hogy 2024-ben eladják

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.29. 18:14
null
Hogyan dönt Mbappé? (Fotó: Getty Images)
Folytatódik a már jól ismert Kylian Mbappé-ügy: a Marca ezúttal arról ír, hogy a sztárjátékos és a Paris Saint-Germain pénteken találkozik egymással, a téma pedig természetesen a szerződéshosszabbítás lesz. 

Nincs nap Kylian Mbappé-szál nélkül: legutóbb arról lehetett olvasni, hogy a Real Madrid egyre közelebb áll egy olyan megegyezéshez, melynek értelmében a francia sztár 2024 nyarán ingyen csatlakozik a spanyol fővárosiakhoz. Természetesen a PSG ezt nem hagyja csak úgy.
A Marca szerint a párizsiak képviselői pénteken találkoznak Mbappéval, a klub terve pedig az, hogy úgy írassanak alá a világbajnok támadóval 2-3 éves szerződéshosszabbítást, hogy szóban megígérik, 2024 nyarán eladják... Így a PSG több pénzt kérhetne érte jövőre, mint idén, és főleg nem menne el ingyen.
Mint ismert, Mbappé tavaly 2+1 éves megállapodást írt alá a klubbal, melyből a +1 opciót nem szeretné lehívni, így 2024 nyarán jelen állás szerint szabadon igazolhatóvá válik. Ezek alapján furcsa lenne, ha elfogadná a PSG újabb ajánlatát, de ki tudja, az mekkora összeget tartalmaz majd...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik