Ligue 1: a PSG döntött, mihamarabb eladná Mbappét – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.06.23. 09:54
null
Mbappé ultimátumot kapott a PSG-től, Madridba veheti az irányt (Fotó: Getty Images)
A francia Paris Saint-Germain sztárja, Kylian Mbappé ultimátumot kapott klubjától, hogy mielőbb döntsön a jövőjét illetően. A 24 éves támadó jelenlegi szerződése csak 2024-ig szól, így a PSG azt szeretné, ha a francia hosszabbítana, ellenkező esetben még ezen a nyáron megválnak tőle.


Ahogyan azt eddig is tudni lehetett, a katari tulajdonosi kör nem akarja 2024-ben ingyen elengedni Kylian Mbappét, ezért azt szeretnék, ha a játékos még most nyáron hosszabbítana. A Football Espana szerint ha a 24 éves támadó erre nem hajlandó, akkor a PSG minél előbb szeretne megválni tőle.

Mbappé ugyan meghosszabbíthatja saját szerződését további egy évvel, a játékos azonban korábban közölte, hogy ezzel az opcióval nem szeretne élni. Távozása esetén természetesen a Real Madrid lenne a legfőbb kérő, ám inkább ingyen szerezné meg jövőre, mint most azért a 250 millió euróért, amit a párizsiak kérnek érte – utóbbiról az As számolt.

Az átigazolásokkal kapcsolatban jól értesült Fabrizio Romano, a spanyol Marca Rádióban azt mondta: „A PSG most akarja eladni Kylian Mbappét.”

Az el Larguero spanyol rádiós műsor is arról számol be, hogy a katari emír is jóváhagyta Mbappé eladását, és a Real Madridnak megvan a tőkéje az átigazoláshoz. Ugyanezt erősíti meg a szintén spanyol cadenaser.com is, ahol kiemelik, hogy a PSG van lépéskényszerben, ami rontja az alkuhelyzetét.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik