Vb 2014: Suárez vallott, mégsem egy vakondon esett át

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.30. 19:50
null
Suárez mindent megbánt (Fotó: Action Images)
Luis Suárez, az uruguayi válogatott eltiltását töltő csatára hivatalos közleményben kért elnézést Giorgio Chiellini megharapásáért.

A Liverpoolkoszovói csapattal is összeboronálttámadója megváltoztattakorábbi nyilatkozatát, és most elismerte, megharapta Giorgio Chiellinit, sőt, mindent meg is bánt.

„Néhány napja itthon pihenek a családommal, így végre volt lehetőségem lenyugodni és átgondolni mindent, ami az Uruguay–Olaszország találkozón történt. Rengeteg különböző nyilatkozat és vélemény látott napvilágot az eset óta, ezért szeretnék tisztázni mindent. Elismerem, kollégám, Giorgio Chiellini egy harapás miatt szenvedett sérülést. Ezért:

• szeretném tudatni mindenkivel, hogy borzasztóan sajnálom az esetet
• szeretnék elnézést kérni Chiellinitől és a futballvilágtól
• megesküszöm, hogy soha többé nem fordul elő hasonló.

Montevideo, 2014. június 30.”

A közlemény egy pillanat alatt felrobbantotta az internetet,még Chiellini is válaszolt,azóta pedig vírusként terjednek az uruguayi mondatai mellett a különböző összeesküvés-elméletek.

Sokak szerint a közleményt a játékos menedzserei fogalmazták, méghozzá azért, hogy így Suárez „bevágódjon” az átigazolásáért harcoló Barcelona vezetői és szurkolói előtt.

Bár az is lehet, hogy csak így akarta a Hajvaliánál feltornázni jövőbeni fizetését…

Brazíliából tudósító munkatársaink a Sony Xperia Z2 okostelefonok Timeshift Video módjával nagy sebességű (120 fps) klipeket készíthetnek 720p HD felbontás mellett. (x)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik