Tippelni akar a vébére? Előbb tudja meg, mit mond Mourinho!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.02. 10:22
null
Mourinho tippjei a továbbjutókra (Fotó: Yahoo!)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere az Eurosport szakkommentátoraként figyeli a brazíliai világbajnokságot – a portugál szakvezető már leadta tippjét a továbbjutókra, igaz, a három világbajnok válogatottat felvonultató D-csoporttal ő is nagyon megizzadt.

Az A-csoportból Mourinho a házigazda brazilokat juttatta tovább csoportgyőztesként (nem lesz ezzel egyedül…), Mexikót másodikként. A B-csoportban Mourinho szerint a győzelmeket halmozó, címvédő Spanyolország lesz az első, Hollandia pedig a második – bár a portugál menedzser megjegyezte, véleménye szerint Chile is képes a továbbjutásra. Az igazi nagycsapat nélküli C-csoportban Görögország és Elefántcsontpart Mourinho választottja, a három világbajnok csapatot felvonultató D-re pedig alig mert tippelni az edző.

„Nem mondhatom, hogy Olaszország kiesik, mert nagyon jól éreztem magam ott. Nem mondhatom, hogy Anglia kiesik, mert nem engednek vissza edzősködni a Chelsea-hez” – kezdte Mourinho, mire a műsorvezető Melanie Collins be is írta ezt a két csapatot a táblába, Olaszország, Anglia sorrendben (Uruguay meg kimaradt).

Mourinho nem számít a franciák újabb összeomlására, így a „kékek” és Svájc továbbjutását jósolja az E-csoportból. Az F-ből a favorit argentinok mellett Nigériát tippeli a nyolcaddöntőbe („Van egy nigériai játékosom, támogatom a sajátjaimat”), a G-ből pedig Németország mögött Portugáliát. A H-csoportra Mourinho kisebb meglepetést tippel, Oroszországot jósolja csoportgyőztesnek a tehetséges belgák előtt.

Ezek pedig a Goldman Sachs elemzéséből származó tippek
Ezek pedig a Goldman Sachs elemzéséből származó tippek
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik