Argentína: Sabella eltekint a megsérült Messi játékától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.11. 10:46
Bár hivatalos diagnózist még nem állítottak fel az orvosok a Betis elleni bajnokin megsérülő Lionel Messivel kapcsolatban, a Barcelona támadója biztosan kihagyja az argentin válogatott soron következő két, Ecuador és Bosznia-Hercegovina elleni felkészülési mérkőzését.

A négyszeres aranylabdást a 22. percben Andrés Iniesta váltotta a sevillai bajnokin – amelyet a Barca 4–1-re megnyert –, miután ebben a szezonban harmadszor is megsérült.amelyet a Barca 4–1-re megnyert –, miután ebben a szezonban harmadszor is megsérült.

„Beszéltem Messivel, elszakadt a combizma. A részletes orvosi vizsgálatokat még meg kell várnunk, de semmit sem zárhatunk ki – nyilatkozta Alejandro Sabella, az argentin válogatott szövetségi kapitánya, aki eltekint Messi játékától a soron következő két előkészületi találkozón. – Nem értek hozzá, de félő, hogy ugyanott sérült meg, ahol legutóbb. Maradjunk csendben és legyünk optimisták.”

A Barcelona játékosa ma esik át a tüzetesebb vizsgálatokon, amely után várhatóan fény derül arra, hogy mennyi időt kell kihagynia.

Az argentin válogatott – magyar idő szerint – szombat hajnalban Ecuadorral találkozik New Jerseyben, majd három nappal később a bosnyákokkal méri össze erejét St. Louisban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik