Felkészülés: a hibátlan ukránok Albániát is legyőzték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.03. 22:42
A labdarúgó Európa-bajnokságra készülő Albánia a szintén Eb-résztvevő Ukrajnát látta vendégül, és kikapott 3–1-re. Konopljankáék mind a négy felkészülési meccsüket sikerrel zárták.

ALBÁNIA–UKRAJNAALBÁNIA–UKRAJNA

Olaszországban fogadta az albán válogatott Ukrajnát a két csapat Eb előtti utolsó felkészülési mérkőzésén. A szomszédaink kezdték jobban a találkozót, a 8. percben Tarasz Sztepanenko érkezett remekül Jevhen Konopljanka passzára, és a kapuba lőtt. Nem sokat várt a válasszal Albánia, a 12. percben Armando Sadiku volt eredményes.

A második játékrész elejét megint megnyomták az ukránok, a 49. percben Andrij Jarmolenko közvetlen közelről szerzett előnyt ismét csapatának. A folytatás kiegyensúlyozott játékot hozott, mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, de ismét az ukránok örülhettek: egy kapu elé passzolt labdát Ansi Agolli nem tudott messzire rúgni, felszabadítási kísérletével Konopljankát találta meg, aki a kapuba zúdított, beállítva ezzel a végeredményt. Az ukrán válogatott mind a négy felkészülési mérkőzését megnyerte.

EURÓPA-BAJNOKI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ALBÁNIA–UKRAJNA 1–3
(1–1)
Bergamo. Vezette: Mazzoleni (olasz)
ALBÁNIA: Berisha – Hysaj, Cana (Ajeti Ar., a szünetben), Mavraj, Agolli – Xhaka (Basha, a szünetben) , Kace (Balaj, 74.), Abrashi (Memushaj, a szünetben) –Roshi, Sadiku (Cikalleshi, 60.), Lenjani (Gashi, 67.). Szövetségi kapitány: Gianni De Biasi
UKRAJNA: Pjatov – Fedeckij, Hacseridi, Rakickij, Sevcsuk (Butko, a szünetben) – Sztepanenko, Harmas (Kovalenko, a szünetben) – Jarmolenko (Zincsenko, 77.), Szidorcsuk (Rotan, 67.), Konopljanka – Zozulja (Szeleznyov, 62.). Szövetségi kapitány: Mihajlo Fomenko
Gólszerző: Sadiku (12.), ill. Sztepanenko (8.), Jarmolenko (49.), Konopljanka (87.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik