Eb 2016: Fejlődnünk kell, ha nyerni akarunk – Khedira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.03. 14:34
Sami Khedira, a Juventus válogatott futballistája szerint Németországnak nincs esélye labdarúgó Európa-bajnokságot nyerni, mert az utóbbi hónapokban a csapat eredményei nem feleltek meg az elvárásoknak.

„Németország évtizedekig esélyes volt a végső győzelemre a nagy tornákon, de most ez kevésbé van így. Mi jobb annál, mint legyőzni a regnáló világbajnokot? Mindenki le akar majd győzni minket – mondta Khedira a Welt am Sonntagnak. – Itt az ideje, hogy reálisan szemléljük a helyzetünket. Fejlődnünk kell ahhoz, hogy esélyünk legyen az Európa-bajnoki címért küzdeni. Együtt kell működnünk a pályán és a pályán kívül egyaránt, ha ez sikerül, akkor újra az esélyesek között leszünk az Eb-n.”Khedira a Welt am Sonntagnak. – Itt az ideje, hogy reálisan szemléljük a helyzetünket. Fejlődnünk kell ahhoz, hogy esélyünk legyen az Európa-bajnoki címért küzdeni. Együtt kell működnünk a pályán és a pályán kívül egyaránt, ha ez sikerül, akkor újra az esélyesek között leszünk az Eb-n.”

A 2016-os Európa-bajnokságot Franciaországban rendezik meg június 10. és július 10. között. Németország a C-csoportban Lengyelországgal, Észak-Írországgal és Ukrajnával csap össze. Első mérkőzését utóbbi ellen játssza június 12-én Lille-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik