Eb 2016: a magyar–izlandi orosz bíróját hazaküldték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.23. 15:06
A Nemzeti Sport információja szerint a következő hat játékvezetőt hazaküldték az Eb-ről: Szergej Karaszjov, Willie Collum, Ovidiu Hategan, Pavel Královec, Svein Oddvar Moen és Clément Turpin.

Mint ismert, az orosz Szergej Karaszjov vezette a mieink Izland elleni mérkőzését, amelyet követően a játékvezetéssel foglalkozó worldreferee.com oldal azt írta, hogy nem volt egyenlő a mérce a két csapattal szemben. Szergej Karaszjov vezette a mieink Izland elleni mérkőzését, amelyet követően a játékvezetéssel foglalkozó worldreferee.com oldal azt írta, hogy nem volt egyenlő a mérce a két csapattal szemben.

A worldreferee.com kiemeli a 39. perc eseményét, a büntető megítélését. Az oldal szerint Karaszjov már majdnem akkor belefújt a sípjába, amikor Királyon átesett egy izlandi, ám amikor Kádár ütközött egy másik szigetországival, már nem habozott, a tizenegyespontra mutatott. Általánosságban úgy tűnt, hogy az izlandiaknak kedvez az ítéleteivel.

Szintén részletesen beszél az izlandiak utolsó helyzetéről, a 94. percben megítélt szabadrúgásról, amelyet éppen a tizenhatoson kívülről végezhettek el az izlandiak. A worldreferee.com szakírója egy pillanatra azt hitte, hogy ismét büntetőt ítél.

Érdekesség, hogy Clément Turpin meg az első meccsünket vezette.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik