Eb 2016: a Leicester játékosa újabb csodában reménykedik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 15:17
Az angol bajnok Leicester City és a walesi válogatott futballistája, Andy King szerint a nemzeti csapat képes lehet meglepetést szerezve megnyerni a nyári Európa-bajnokságot.

A szezont megelőzően ötezerszeres pénzt kínáltak a Leicester bajnoki címére fogadóknak, de a lehetetlennek hitt győzelem végül be is következett – ennek több fogadóiroda látta a kárát.

A „rókák” csapatkapitánya, Andy King a walesi válogatottal is meglepetést szerezne, a középpályás szerint akár a végső siker is meglehet.

„Harmincnyolc helyett csak hat vagy hét mérkőzést kell megnyernünk az Eb-n, a szorzó is kisebb ránk, mint a Leicesterre” – hasonlította össze a Premier League-et az Európa-bajnoksággal King.

„Tehetséges csapatunk van, és hiszek abban, hogy nálunk játszik a torna legjobb játékosa. Gareth Bale sok ember véleménye szerint az Eb sztárja lehet, szóval miért ne érhetnénk el valamit? Magabiztosak vagyunk, akár nyerhetünk is” – bizakodott a 27 esztendős játékos.

Wales a B-csoportban szerepel a tornán Anglia, Szlovákia és Oroszország társaságában, első mérkőzését utóbbi válogatott ellen játssza június 11-én.

A WALESI VÁLOGATOTT 30 FŐS KERETE
Kapusok: Wayne Hennessey (Crystal Palace), Owain Fon Williams (Inverness CT), Danny Ward (Liverpool)
Védők: Chris Gunter (Reading), Ashley Williams (Swansea), James Collins (West Ham United), Neil Taylor (Swansea), Ben Davies (Tottenham), Adam Matthews (Bristol City), James Chester (West Bromwich Albion), Jazz Richards (Fulham), Paul Dummett (Newcastle United), Adam Henley (Blackburn Rovers)
Középpályások: Joe Ledley (Crystal Palace), David Vaughan (Nottingham Forest), Aaron Ramsey (Arsenal), Andy King (Leicester City), David Edwards (Wolverhampton Wanderers), Joe Allen (Liverpool), David Cotterill (Birmingham City), Jonathan Williams (MK Dons), Emyr Huws (Huddersfield)
Támadók: Gareth Bale (Real Madrid), Sam Vokes (Burnley), Simon Church (Aberdeen), Hal Robson-Kanu (Reading), George Williams (Gillingham), Tom Lawrence (Cardiff City), Tom Bradshaw (Walsall), Wes Burns (Fleetwood Town)
Szövetségi kapitány: Chris Coleman

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik