Anglia: abszolút újonc és az „MU-s” Welbeck is a keretben

Vágólapra másolva!
2014.10.02. 14:06
Kijelölte keretét a San Marino és Észtország elleni Európa-bajnoki selejtezőre Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki először postázott meghívót a Southampton 23 éves jobbhátvédjének, Nathaniel Clyne-nak.

Helyet kapott a 21 fős keretben az Arsenal balhátvédje, Kieran Gibbs, a Swansea City középpályása, Jonjo Shelvey, valamint a Norvégia és a Svájc elleni mérkőzést sérülés miatt kihagyó Adam Lallana, a Liverpool játékosa is.

A támadók közül a sérült Daniel Sturridge kimaradt, a jó formát mutató Danny Welbeck azonban bekerült. Az „ágyúsok” csatárával kapcsolatban érdekesség, hogy az angol szövetség (FA) által kiadott dokumentumban – ahogy az alábbi képen is látható – még a Manchester United játékosaként van feltüntetve.

Az FA-nél Welbeck még az MU játékosa (Fotó: Twitter/101greatgoals)
Az FA-nél Welbeck még az MU játékosa (Fotó: Twitter/101greatgoals)

Az angol válogatott október 9-én San Marinót fogadja a Wembleyben, majd három nappal később az észtekhez látogat az Európa-bajnoki selejtezősorozat E-csoportjában, melyet győzelemmel kezdett.

AZ ANGOL VÁLOGATOTT SAN MARINO ÉS ÉSZTORSZÁG ELLENI KERETE
Kapusok:
Fraser Forster (Southampton), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)
Védők: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), John Stones (Everton)
Középpályások: Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jonjo Shelvey (Swansea City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham), Jack Wilshere (Arsenal)
Támadók: Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Danny Welbeck (Arsenal)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik