Vb 2022: TikTokon jelentette be szakítását a német futballista barátnője

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.16. 19:01
null
A vb után új barátnő után nézhet Julian Brandt (Fotó: Pinterest/Rosa098w)
A rövid videós tartalmakra szakosodott közösségi oldalon, a TikTokon jelentette be Luise Neck modell és influenszer, hogy ő és a Borussia Dortmund német válogatott középpályása, Julian Brandt már nem alkotnak egy párt – szúrta ki a Bild.

 

Elmondok most valamit, mert fel fog robbanni a postaládám ezzel kapcsolatban. Igen, ismét szingli vagyok. Tudom, hogy hülyén hangzik, de a barátom és én már nem vagyunk együtt. Minden rendben van, nincs szükség a találgatásokra. Nincs harag köztünk, de végső soron jobb ez így” – törte meg a csendet videójában Luise Neck.

Julian Brandt és Luise Neck körülbelül egy évig volt együtt, ez idő alatt gyakran megjelentek az egymás közösségi oldalaira feltöltött képeken – ezeket azóta mindketten törölték a saját oldalaikról.

A dolog már nem működött és ez bizonyos szempontból rendben is van és ez minden, amit el akarok mondani az ügyről. Soha nem próbáltam a reflektorfénybe tenni a kapcsolatunkat – ez soha nem erről szólt és nem is fog erről szólni. Remélem, hogy ezt megértitek és tisztelitek a magánéletemet. Hálás lennék, ha többet nem kérdeznétek erről” – magyarázta a szakítás okait az Instagramon közel harmincnyolcezer követővel rendelkező Luise Neck.

Brandt egyetlen percet sem kapott a világbajnokság csoportkörében – Japán és Spanyolország mögött – kieső német labdarúgó-válogatottban. A 26 éves futballista jelenleg klubcsapatával készül a januárban folytatódó bajnoki idényre.

@lu.luise Antwort auf @Sophia ♬ Originalton - lu.luise

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik