Vb 2022: Nem készülünk külön Mbappé-ellenes tervvel – Regragi

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.12.13. 19:02
null
Vajon melyik PSG-játékos örülhet az elődöntő után? (Fotó: AFP)
Marokkó szerdán Franciaországgal néz farkasszemet a katari labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében. Valid Regragi szövetségi kapitány elmondta, nem készülnek külön Mbappé ellen.

 

„Nem készülünk külön Mbappé-ellenes tervvel, mert sajnos nem csak rá kell figyelnünk. Antoine Griezmann is nagyon megnehezíti majd a dolgunkat. Hakimi igazi bajnok, szóval nem féltem. Mindketten győztes típusok, egyikőjükkel sem lehet könnyen elbánni. Hakimi nagyon is motivált, hogy legyőzze a barátját” – idézte a marokkóiak szövetségi kapitányát a Goal.

„Tisztában vagyok vele, hogy nem mi vagyunk a favoritok. Minél messzebbre jutunk, annál nehezebb ellenfelekkel kerülünk szembe. Világbajnok csapattal kell majd megküzdenünk, amely tele van világklasszisokkal, és kiváló edző is irányítja. Lehetséges, hogy most ők a legjobbak a világon” – tette hozzá a marokkóiak szövetségi kapitánya.

Regragi elmondta, az elődöntő kiharcolásával sincsenek megelégedve, most már a világbajnoki döntőben akarnak pályára lépni – még akkor is, ha ez sokak szerint őrültség.

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
ELŐDÖNTŐ
Szerda, 20.00:
Franciaország–Marokkó, al-Hor (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik