HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.07.13 17:45 Frissítve: 2018.07.13 18:02

Vb 2018: Will Smith számára örök élményt jelentett, amikor a Lánchídon táncolt

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalának előadói, akik vasárnap fellépnek a francia–horvát döntőt megelőző záróünnepségen, egytől egyig imádták Budapestet és élvezték a részben ott zajlott forgatást.

HIRDETÉS

 

Will Smith imádta a Budapesten töltött hat hetet (Fotó: AFP)

A hangulatát tekintve teljesen rendhagyó moszkvai sajtótájékoztatón Will Smith a közmédia érdeklődésére kifejtette, hogy hat hetet töltött a magyar fővárosban, ahol csodálatosan érezte magát és imádta minden pillanatát.

Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban” – mondta a világhírű színész és rapper arra a videóra utalva, amely bejárta a világot az interneten. (Smith az #inmyfeelingschallenge instagramos kihívás keretében mászott fel a Lánchídra.)

 

Last day in Budapest. I woke up #InMyFeelings I'ma Keep It... I was TERRIFIED up there. That's why my dance moves is all STIFF! Haha #InMyFeelingsChallenge #DoTheShiggy . @jas @aidan @aaronjonferguson

2.1 millió kedvelés, 95.1 ezer hozzászólás - Will Smith (@willsmith) Instagram-hozzászólása: "Last day in Budapest. I woke up #InMyFeelings I'ma Keep It... I was TERRIFIED up there. That's..." 

Nicky Jamet a Dunán átívelő hidak nyűgözték le, illetve kiemelte, nagyon ízletesnek találta a magyar konyhát, egyúttal hozzátette, reményei szerint még visszatér Budapestre. Era Istrefi gyönyörűnek nevezte a magyar fővárost, és azt mondta, rendkívül élvezte a Live it up című dal közel négyperces klipjének forgatását.

A sajtóeseményen, amelyre a világbajnoki trófeát is behozták, már a főszereplők bevonulása is különleges volt, ugyanis Will Smith hatalmas „Yeah" kiáltással köszöntötte az újságírókat, majd végigkérdezte, ki honnan érkezett. Minden egyes ország képviselőjének nagyon örült, Magyarországot meghallva pedig már akkor megemlítette, hogy mesés időt töltött Budapesten.

Ez a labdarúgó-világbajnokság! Egyszer élünk, egyek vagyunk – árulta el Will Smith, hogy számára miről szól ez az esemény. – Mindenki itt van a világ minden tájáról. Ez egy rendkívül ritka, de gigantikus pillanat, amikor a világ egyesül. Örülök, hogy ebben szerepem lehet.”

Életem egyik álma válik valóra, hogy a világbajnokságon léphetek fel. Unokáimnak is mesélni fogom, hogy Will-lel és Erával együtt énekeltünk az oroszországi vébé döntőjén” – mondta a szintén amerikai, de dominikai és Puerto Ricó-i szülőktől származó Nicky Jam, aki hozzátette, ezt a dalt azért szereti különösen, mert elsőre úgy érezte, hogy neki írták.

A vb részben Budapesten forgatott klipje

Feliksz Mihajlov, a záróünnepség rendezője arról beszélt, hogy olyan őrült atmoszférát akarnak teremteni, amilyen az egész vb-t jellemezte, hogy méltóképpen zárják le ezt az egy hónapot.

A három előadóművész közül csak Nicky Jam foglalt egyértelműen állást, melyik együttesnek drukkol a fináléban: ő a franciák sikeréért szorít. Will Smith pedig sokat sejtetően arról beszélt, hogy bár az egész vb-n semleges volt, de Horvátország nagyon meglepte őt, Amerikában pedig általában az esélytelenebb csapatokat kedvelik. Abban mindhárman egyetértettek, hogy Cristiano Ronaldo volt a kedvencük a vb-n.

Fantasztikus alakításokat mutatott be” – válaszolt nagy nevetés közepette Will Smith egy másik kedvencére, Neymarra vonatkozó kérdésre, mellyel arról faggatták, hogyan tetszettek neki a brazil támadó színészkedései a vele szemben elkövetett – vélt vagy valós – szabálytalanságoknál.

A legemlékezetesebb pillanatokat illetően Will Smith a horvát–orosz negyeddöntőt emelte ki, amikor a sérült horvát kapus csapata hőse lett, míg Nicky Jamnek az tetszett a legjobban, hogy a japán szurkolók kitakarították a stadiont, miután csapatuk drámai küzdelemben kiesett a Belgium elleni nyolcaddöntőben.

A sajtótájékoztató végén Will Smith megkérte az újságírókat, hogy menjenek az emelvény elé, majd készített velük egy szelfit.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.15 23:13:51

Foci vb 2018 MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Négy évre bezárkóznak kontinensükre a válogatottak.

2018.07.15 16:05:12

Foci vb 2018 BACSKAI JÁNOS (tudósítás), CSILLAG PÉTER (Moszkva, összefoglaló)

Hiába játszott bátran és leleményesen Horvátország, Deschamps csapata a technika segítségét is élvezve bedarálta.

2018.07.13 19:07:06

Foci vb 2018 CSILLAG PÉTER

Itt az „orosz Hátsó füves": Szergej Novikov fotóriporter évek óta járja eldugott kis csapatok pályáit, a képeiből válogattunk.

2018.07.15 11:35:22

Foci vb 2018 SZÖLLŐSI GYÖRGY (Moszkva)

A miniszterelnök a vb-döntő helyszínén adott exkluzív interjút az NSO-nak.

2018.07.14 20:30:19

Foci vb 2018 ILKU MIKLÓS, SZELI MÁTYÁS (Moszkva)

A népszerű kommentátor szerint más úgy közvetíteni, ha a mi válogatottunk is versenyben van.

HIRDETÉS
HIRDETÉS