Vb 2018: önhibáján kívül, hajnali háromkor felkel a fél angol csapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.16. 16:10
null
Edzenek az angolok Repinóban – a kérdés csak az: nappal van vagy éjszaka? (Fotó: AFP)
A Szentpétervár környéki híres fehér éjszakákat nem minden angol labdarúgó éli meg csodálattal – a világbajnokságra érkező keretben akad, aki hajnali háromkor már ébred, és kezdené a napot.

 

Az angolok a Finn-öböl partján fekvő Repinóban vertek tábort, és bár a hotelszobák fel vannak szerelve sötétítőfüggönyökkel, a futballisták nem mindegyike tud zökkenőmentesen alkalmazkodni ahhoz, hogy éjjel csak nagyjából fél egy és fél négy között van sötét.

„Már hajnali három után világosodni kezdett, fel is keltem, azt hittem, ideje reggelizni, aztán amikor ránéztem az órára, már dőltem is vissza az ágyba” – adott ízelítőt az első repinói éjszakájából Dele Alli.

Ashley Youngot például nem zavarja az éjszakai világosság, John Stones és Kyle Walker pedig arra használta fel a kevesek által megtapasztalható természeti jelenséget, hogy világosban készült fotókat posztoljon a közösségi médiában „éjszakába nyúló edzésekről”.

Hétfőn meggyőződhetünk arról, hogy kialvatlanok-e az angolok: Gareth Southgate legénysége akkor mutatkozik be a vb-n, ellenfele Tunézia lesz, ráadásul a messzi délen, Volgográdban.

Az angol játékosok számára pedig még sosem volt ilyen fontos egy jó sötétítő függöny....

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik