A szárnyát vagy a combját? - modell-vb, elődöntők

Vágólapra másolva!
2014.07.09. 11:05
Brazil báj vs. német nehéztüzérség, illetve belga bujaság kontra karibi kéj. Melyik indítja be jobban? Szavazzon!

Úgy gondoltuk, némi plusz izgalmat is csempészünk a labdarúgó-világbajnokság végjátékába, ezért a negyeddöntő első játéknapján meghirdettük a magunk alternatív világbajnokságát. Alternatív, mert futballisták nincsenek játékban, helyettük a Brazíliában négybe jutó nemzetek egy-egy ismert és elismert topmodelljét állítottuk csatasorba.

Ennek megfelelően első két negyeddöntőben nálunk is Németország–Franciaország és Brazília–Kolumbia összecsapásokra került sor, és ahogy a pályán az esélyesebbnek tartott nemzeti csapatok, úgy a mi kis virtuális világunkban is a nevesebb modellek nyerték a voksolást.

A második negyeddöntős játéknapon viszont épp az ellenkezője történt a modellek versenyében, mint Brazíliában: ott Argentína és Hollandia válogatottja, itt azonban Belgium és Costa Rica egy-egy csini babája ment tovább a legjobb négy közé.

Itt tartunk tehát jelenleg.

Ahogy azt előre jeleztük, minden egyes játékkörben más-más modellek várják a szavazataikat, így hiába bűvölte el Önöket a negyeddöntős meccseink során a német Heidi Klum vagy brazil Adriana Lima, az új körben új lányok viszik tovább a zászlót.

Hogy ne cukrozzuk tovább a mézet, elő is állnánk a két elődöntő résztvevőivel. Az első párosban a házigazdát ezúttal Alessandra Corine Ambrosio képviseletére bíztuk: a 33 esztendős szépség a kilencvenes évek vége óta gyűri a kifutókat és a fotóstúdiókat, cserébe ma a világ legkeresettebb fotómodelljei között tartják számon.

A túloldalon egy igazi nehézbombázó, a németországi Trierben született, de a 2000-es évek második felétől már az Egyesül Államokban élő Jordan Carver („lánykori nevén” Ina-Maria Schnitzer) vet be mindent (szó szerint mindent) a voksokért.

 

A németek bevetették a nehéztüzérséget (fotó:  bustedcoverage.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A németek bevetették a nehéztüzérséget (fotó: bustedcoverage.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

SZAVAZÁS

Ön kit juttatna tovább a modell-vb brazil-német párbajából?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A meglepetéságon az Önök szavazatai alapján nem Hollandia–Argentína, hanem Belgium és Costa Rica küzd a döntős helyért. Az európai országot az ennivaló Cindy Van Meene, a közép-amerikai színeket pedig a csodálatos Kathryn Arbenz képviseli.

 

Costa Rica mindent bevet! (fotó: bustedcoverage.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Costa Rica mindent bevet! (fotó: bustedcoverage.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

SZAVAZÁS

Ön kit juttatna tovább a modell-vb belga-Costa Rica-i párbajából?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Szavazzon, alakítsa saját ízlése szerint a döntőt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik