Vb 2014: Sabella szerint Messi nem csinált semmi rosszat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.21. 12:41
Alejandro Sabella nem haragszik Lionel Messire, amiért elmondta, milyen játékrendszerben játszana a legszívesebben.

Lionel Messi újságírói kérdésre válaszolva mondta azt, hogy inkább a 4–3–3-as felállást preferálja, ellentétben az 5–3–2-sel, amelyben a bosnyákok elleni vb-mérkőzésük első félidejében futballoztak. Alejandro Sabella szerint a Barcelona játékosa nem tett semmi rosszat.

„Egyáltalán nem zavarnak Leo szavai – mondta az argentin válogatott szövetségi kapitánya. – Megkérdezték, hogyan szeret játszani, ő pedig válaszolt. Nagyon tiszteletteljes volt. Messi mindig ezt mondja, nincs ebben semmi új. Mindig is a 4–3–3-at részesítette előnyben, Di Maríával a támadósorban. Szabad légkörben élünk, teljesen megbízom a játékosaimban, akik elmondhatják a véleményüket.”Lionel Messi újságírói kérdésre válaszolva mondta azt, hogy inkább a 4–3–3-as felállást preferálja, ellentétben az 5–3–2-sel, amelyben a bosnyákok elleni vb-mérkőzésük első félidejében futballoztak. Alejandro Sabella szerint a Barcelona játékosa nem tett semmi rosszat.

„Egyáltalán nem zavarnak Leo szavai – mondta az argentin válogatott szövetségi kapitánya. – Megkérdezték, hogyan szeret játszani, ő pedig válaszolt. Nagyon tiszteletteljes volt. Messi mindig ezt mondja, nincs ebben semmi új. Mindig is a 4–3–3-at részesítette előnyben, Di Maríával a támadósorban. Szabad légkörben élünk, teljesen megbízom a játékosaimban, akik elmondhatják a véleményüket.”

Argentína 2–1-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát, ha pedig a második csoportmérkőzésén szombat este Iránt is megveri, már biztos nyolcaddöntősnek tekinthető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik