Vb 2014: eltört az amerikai „ütközőember” orra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.27. 18:23
Zűrös napja volt tegnap az amerikai Jermaine Jonesnak, nem is úszta meg törés nélkül.

Rendkívül motiváltan futballozott a németek elleni csütörtöki világbajnoki csoportmérkőzésen az amerikai Jermaine Jones, aki többször is kőkeményen ütközött, hol az ellenféllel, hol saját csapattársaival. A nagy akarat hátterében az is állt, hogy a középpályás sokszoros német utánpótlás-válogatott játékos volt, sőt, éppen a jelenlegi német szövetségi kapitány, Joachim Löw alatt három nem hivatalos felnőttválogatott mérkőzésen is szerepelt.a németek elleni csütörtöki világbajnoki csoportmérkőzésen az amerikai Jermaine Jones, aki többször is kőkeményen ütközött, hol az ellenféllel, hol saját csapattársaival. A nagy akarat hátterében az is állt, hogy a középpályás sokszoros német utánpótlás-válogatott játékos volt, sőt, éppen a jelenlegi német szövetségi kapitány, Joachim Löw alatt három nem hivatalos felnőttválogatott mérkőzésen is szerepelt.

Az Egyesült Államok szövetségének pénteki közlése szerint ugyanakkor a frankfurti születésű futballista ott lehet a belgák ellen kedden a nyolcaddöntőn.

„A meccs után többször is megvizsgálták, a törés nem súlyos. Kedden egy arcvédő maszkban játszhat” – közölte a szövetség szóvivője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik