Vb 2014: Löw 26-os német keretet hív össze csütörtökön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.07. 13:35
Első lépcsőben legalább huszonhatos keretet nevez meg Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nyári, brazíliai világbajnokság előtt.

Löw csütörtökön legalább huszonhatos keretet hirdet, a DFB-nek május 13-ig kell leadnia a FIFA felé a bő névsort, amelyből kialakul a végleges vb-játékosnévsor. A 23 tagú, végleges keretet június 2-án kell megnevezni, a FIFA ezt június 5-én teszi közzé.

A német kapitány május 13-án, a Lengyelország elleni mérkőzésen kísérletezhet csapatával (legalább 18 stabil kerettagja hiányzik ekkor!), erre a találkozóra plusz behívókat is kiküld. A Nationalelf május 21. és június 1. között Dél-Tirolban edzőtáborozik, majd június 1-jén Kamerun, 6-án Örményország ellen vív felkészülési mérkőzést.

A csapat június 7-én utazik el a brazíliai Porto Seguróba Frankfurtból – a vb alatt a legtöbb válogatottól eltérően Németország a Bahia állambeli üdülőkomplexumból utazik a mérkőzésekre. A németek június 16-án, Salvadorban a Portugália elleni rangadóval kezdik meg vb-szereplésüket, majd Fortalezában Ghána, Recifében az Egyesült Államok vár rájuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik