Vb 2010: Santa Cruz szerint a spanyolok nem voltak jobbak náluk

Vágólapra másolva!
2010.07.03. 23:44
Gerardo Martino, a paraguayi labdarúgó-válogatott argentin szövetségi kapitánya szerint csapata nem volt szerencsés, ezért kapott ki Spanyolországtól 1–0-ra a vb negyeddöntőjében.

„Mindent beleadtunk, voltak lehetőségeink, de Spanyolország betalált, mi viszont nem. A szerencse nem mellettünk állt – kesergett Martino. – Olyan meccs volt, amelyet győztesként is zárhattunk volna, azonban bele kell törődnünk, hogy nem sikerült, még ha rettentő nehéz is.” „Mindent beleadtunk, voltak lehetőségeink, de Spanyolország betalált, mi viszont nem. A szerencse nem mellettünk állt – kesergett Martino. – Olyan meccs volt, amelyet győztesként is zárhattunk volna, azonban bele kell törődnünk, hogy nem sikerült, még ha rettentő nehéz is.”

Roque Santa Cruz szinte a visszhangja volt a szövetségi kapitánynak: „Kicsivel több szerencsére lett volna szükségünk, megmutattuk, hogy képesek vagyunk megnyerni a találkozót. Olyan csapatunk van, amellyel tovább is juthattunk volna, de el kell fogadnunk a bukásunkat. Spanyolország egyáltalán nem volt jobb nálunk, nekünk is megvoltak a helyzeteink."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik