Vb 2010: Orbán Viktor az argentinoknak drukkol, ha tisztán játszanak

Vágólapra másolva!
2010.06.11. 13:24
Miniszterelnöki teendői határozzák majd meg, hogy a közismerten focirajongó Orbán Viktor mely mérkőzéseket nézheti meg az idei labdarúgó-világbajnokságon. A kormányfő örülne az argentinok sikerének, feltéve, hogy szabályos és szép játékot mutatnak fel.

Orbán Viktor azokat a mérkőzéseket fogja nézni, amelyekre a munka mellett lehetősége lesz – közölte az MTI érdeklődésére Szijjártó Péter annak kapcsán, hogy pénteken a házigazda Dél-Afrika, illetve Mexikó válogatottjának összecsapásával megkezdődik az év sportrendezvénye, a XIX. labdarúgó-világbajnokság.    

A miniszterelnöki szóvivő hozzátette: "ez persze nem sok jóval kecsegtet", elnézve az elkövetkező hetek programját, amelyben tárgyalások, előadások, külföldi utak, parlamenti ülések sorakoznak.
    
A miniszterelnöknek nem lenne ellenére, ha az argentinok nyernének, feltéve, hogy nem olyan brutális és szabálytalan játékot játszanak majd, mint amilyet néha szoktak, hanem tudásukhoz méltó, szép futballal rukkolnak ki – mondta Szijjártó Péter.

Tájékoztatása szerint a mérkőzések közül lesz, amelyet Orbán Viktor egyedül, lesz, amelyet a fiával, Gáspárral – aki egyébként a Puskás-akadémia növendéke – néz majd meg, és lesz olyan is, amikor barátokkal, sporttársakkal együtt figyelik a történéseket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik