Legyen az Ön gyermeke Szoboszlai Dominik kísérője az Európa-bajnokságon!

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.04.10. 07:42
null
Címkék
Akár az Ön gyermeke is lehet Szoboszlai Dominik és a válogatott játékosainak kísérője a nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokságon! Az UEFA EURO 2024™ a Lidllel együttműködve Európa-szerte lehetőséget ad a gyermekeknek, hogy a kontinenstorna mérkőzésein pályára kísérjék a labdarúgókat – ehhez pedig csak regisztrálni kell a Lidl Plus alkalmazáson keresztül. (X)

A Lidl az UEFA EURO 2024™ labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos partnere, ezért létrehozta a Lidl Kids Team nyereményjátékot, melynek köszönhetően Európa-szerte 1100 gyermek kap lehetőséget arra, hogy pályára kísérje a labdarúgókat a nyári Európa-bajnokság mérkőzésein.

Az április 2-án indult kampány keretében a szülők/gondviselők nemtől, származástól, fizikai és szellemi képességtől függetlenül nevezhetik 6-10 éves gyermeküket a nyereményjátékra, ehhez csupán a Lidl Plus applikációban elérhető jelentkezési űrlapot kell kitölteniük.

A nyerteseket véletlenszerűen sorsolja ki az áruházlánc, így minden jelentkező számára egyenlő esélyt biztosít. 

A nyertesek nem csak a pályára kísérést nyerik meg, a Lidl ugyanis a szülő/gondviselő és gyermeke számára átvállalja az Európa-bajnokságra utazás teljes költségét, a szállást, az ellátást és a jegyet is, illetve a Lidl Kids Team résztvevőit a helyszínen is számos izgalmas, szórakoztató élmény várja.

„A Lidl Kids Team programmal egyedülálló lehetőséget és életre szóló élményeket szeretnénk nyújtani 22 magyar gyermek és családtagjuk számára. A Lidl Kids Team programban nyertes hazai résztvevők – felnőtt kísérőjükkel együtt – háromnapos utazást nyernek és ennek részeként ott lehetnek Németországban június 19-én a Németország elleni, míg június 23-án a Skócia elleni csoportmérkőzéseken. A gyermekek pedig a mérkőzések kezdetekor kéz a kézben vonulhatnak majd pályára a válogatott játékosaival. A mérkőzések előtti napon a gyermekek és kisérőik városlátogatáson, játékos futballmérkőzésen és sok más élménydús programon is részt vesznek majd” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője. – Piacvezető vállalatként azon dolgozunk folyamatosan, hogy minden esetben partnerként álljunk vásárlóink mellett, legyen szó akár a lehető legjobb árak biztosításáról, a széles és friss gyümölcs- és zöldségkínálatunkról vagy éppen a világ egyik legnagyobb labdarúgótornáján való részvételről. Ránk minden esetben számíthatnak!” – tette hozzá, kitérve arra is, hogy a vállalat 2023-ban bevezetett „Együtt a Lidlnél” küldetésnyilatkozatával egy bizalmon alapuló, tisztességes és nyitott vállalati környezet fenntartását tűzte ki célül, tevékenységei központjába pedig az embereket helyezi.

„A Lidl kiáll az egyenlő bánásmód mellett, és ennek megfelelően nem tolerálja a diszkrimináció semmilyen formáját. Mindezek a futballban is alapvető értékek. A méltányosság, az esélyegyenlőség és a befogadás előtérbe helyezése a Lidl tevékenységét az egész UEFA-idény során végigkíséri. A Lidl Kids Team tagjának lenni pedig csak a kezdet. A Lidl idén futballrajongók millióit szeretné összehozni, hogy együtt, akár otthon a családdal, akár a barátokkal ünnepeljék a mérkőzéseket.

Ráadásul minden Lidl-vásárlónak lehetősége lesz ingyenes jegyeket nyerni az UEFA EURO 2024 mérkőzéseire.

Ennek részletei hamarosan megtalálhatóak lesznek a Lidl Plus alkalmazásban.”

A Lidl Kids Team nyereményjátékra 2024.04.02–17. között jelentkezhetnek azok a Lidl Plus-felhasználók, akik:

  • magyarországi lakcímmel rendelkeznek,
  • a részvétel időpontjában legalább 18 évesek és legalább egy olyan gyermek törvényes képviselői, aki 2024. június 19-én már betölti a 6. életévét, de 2024. június 23-ig nem tölti be a 11. életévét,
  • illetve vállalják a németországi utazást.

A Lidl Plus ingyenes alkalmazást addig is érdemes letölteni, ennek pontos menetéről bővebb információ ide kattintva található. A sorsolást 2024. április 18-án, közjegyző jelenlétében készítik el.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik