Eb 2016: 800 ezer jegy vár gazdára, rajt 14-én délben!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.10. 19:09
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) bejelentése alapján nyolcszázezer belépő vár a 2016-os Európa-bajnokságra kvalifikált válogatottak szurkolóira december 14-étől.

A jegyárusítás következő fázisa december 14-én 12.00-kor nyílik meg. A szurkolók január 18-án 12.00-ig jelentkezhetnek a belépőkért.

Az UEFA egy meccsre szóló jegyeket, egy csapat mérkőzéseire szóló („Follow My Tickets”) jegyeket, valamint mozgáskorlátozottaknak szóló jegyeket bocsát ki.

A válogatott szurkolói közül csak azok igényelhetnek jegyet, akik magyarországi lakcímmel rendelkeznek vagy magyar állampolgársággal – és természetesen ezt igazolni is tudják –, azaz a szurkolói kártya vagy szurkolói klubtagság (bizonyos országokkal ellentétben) nem feltétel. A jegyportál a magyar szurkolók számára is december 14-től lesz elérhető. Egy drukker maximum négy jegyet tud igényelni.

A jelentkezési időszak január 18-ig tart, a szurkolók ezen időszak alatt választhatják ki, hogy melyik mérkőzésekre szeretnének jegyeket igényelni, és február végéig meg is kapják az UEFA visszajelzését. Nem kerül előnybe a jegyárusítás során az, aki korábban jelentkezik, ha több igénylés érkezik, mint amennyi helyet kap a magyar szövetség, az UEFA február 29-én kihirdeti a sorsolás útján sikeres szurkolók névsorát.

Az Európa-bajnokság sorsolását december 12-én, szombaton 18.00-tól tartják meg Párizsban. A magyar válogatott a harmadik kalapba sorolva várja a ceremóniát.

Az MLSZ teljes jegyvásárlási tájékoztatója itt olvasható!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik