Eb 2016: az albán játékosoknál keresték a drón vezérlőjét - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.15. 19:09
Bár egyes források szerint az albán miniszterelnök testvére irányíthatta a Szerbia–Albánia Eb-selejtezőt félbeszakító drónt, a szerb rendőrség a botrányos körülmények között véget ért találkozó után az albán játékosok táskáját is átkutatta, a távirányítót keresve.

Kaotikus jelenetek miatt a 42. percben szakadt félbe a kedd esti Szerbia–Albánia Európa-bajnoki selejtező. A zűrzavart egy pályára repülő, a Nagy-Albániát ábrázoló zászlót szállító drón felbukkanása okozta, az indulatok visszafordulhatatlanul elszabadultak. Kaotikus jelenetek miatt a 42. percben szakadt félbe a kedd esti Szerbia–Albánia Európa-bajnoki selejtező. A zűrzavart egy pályára repülő, a Nagy-Albániát ábrázoló zászlót szállító drón felbukkanása okozta, az indulatok visszafordulhatatlanul elszabadultak.

A játékosok megmenekültek a szerb szurkolók haragja elől, nem sokkal később azonban a rendőrök kopogtattak az öltöző ajtaján. Az albán válogatott tagjainak táskáját kutatták át, mivel feltételezték, hogy egyiküknél lehet a drónt vezérlő távirányító. Nem találták meg, reggelre már az albán miniszterelnök testvérére terelődött a gyanú.

(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik