Euro 2012: Hitzfeld szerint Rooney botránya ellenére játszik holnap

Vágólapra másolva!
2010.09.06. 12:46
null
Az angol labdarúgó-válogatott holnap Svájcban lép pályára az Eb-selejtező-sorozat második fordulójában. Egyelőre nem tudni, hogy az angolok olasz szövetségi kapitánya, Fabio Capello számít-e a magánéleti botrányával az újságok címlapjára kerülő Wayne Rooneyra, a hazaiakat irányító Ottmar Hitzfeld mindenesetre úgy számol, hogy a manchesteri csatár ott lesz a pályán.

„Nem vagyok pszichológus, nem tudom megmondani, hogy ez az ügy miként hathat Rooney pályán nyújtott teljesítményére, de úgy gondolom, Capello játszatni fogja ellenünk a Manchester United csatárát" – nyilatkozta az Anglia elleni holnapi Eb-selejtezőre készülő svájci szövetségi kapitány, Ottmar Hitzfeld azt követően, hogy az angol sajtóban tegnap megjelent, Rooney örömlányokkal csalta meg várandós feleségét.

„Az egyetlen ok, ami miatt mégis kimaradhat Rooney, az a támadó gyengébb formája" – tette hozzá Hitzfeld, aki szerint a vasárnap kirobbant botrány nem befolyásolja a futballista szereplését.

Közismert azonban, hogy Capello nem hagyja figyelmen kívül a játékosok magánéleti botrányait, korábban John Terryt azért fosztotta meg a kapitányi karszalagtól, mert kiderült, ő is megcsalta a feleségét, méghozzá egykori csapattársa, Wayne Bridge korábbi barátnőjével.

Az angol szövetség egyébként már bejelentette, hogy Rooney biztosan ott lesz holnap az angol válogatott Svájc elleni meccsén, ugyanis elutazott a csapattal, ám azt egyelőre nem tudni, hogy a szövetségi kapitány a kezdőcsapatban számít-e rá. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik