F1: Alonso feledhetetlen manővert mutatott be – nemzetközi sajtóvisszhang

Vágólapra másolva!
2023.11.06. 10:01
null
Fernando Alonso (Fotó: Getty Images)
A nemzetközi sajtó az Interlagosban is magabiztosan győztes Max Verstappent és az utolsó pillanatban előző Fernando Alonsót méltatta a Formula–1-es Brazil Nagydíj másnapján.

NAGY-BRITANNIA
The Sun:
„Horrorshow – Hamilton és Russell egy rémálmot élt át a Brazil Nagydíjon, Verstappen győzelme letörölte a mosolyt a Mercedes arcáról.”

Daily Mail: „Lando Norris győzelmi reményei a sprintfutamban egy pillanat alatt semmivé váltak. A brit pilóta Brazíliában az élről kezdhetett szombaton, de »Tudod, ki« már az első kanyarban megelőzte. Tehát Verstappen nyert, a golyót nem lehet eltéríteni útjából.”

SPANYOLORSZÁG
Marca:
„Alonso úgy táncolt, mint 2005-ben Imolában”
As: „Varázslatos, higgadt és precíz: Alonso feledhetetlen manővert mutatott be, amikor megelőzte Pérezt. Az Alonsismus visszahozta a lelkesedést az Aston Martin számára. A nehéz ősz Brazíliában véget ért.”

OLASZORSZÁG
Corriere della Sera:
„Charles (Leclerc) autója meghibásodott Interlagosban, mielőtt elindulhatott volna. Russell kiszállt, szuper Alonso pedig leelőzte Pérezt.”
Tuttosport: „Verstappen Brazíliában is győzött. A háromszoros világbajnok verhetetlennek bizonyult egy olyan hétvégén, amely az egyik legrosszabb volt a Vörösök (Ferrari) számára.”

FRANGIAORSZÁG
L'Équipe:
„Verstappen folytatta menetelését az álomszezonban.”

AUSZTRIA
Kronen Zeitung:
„Verstappen magabiztosan nyert a káoszos rajt után.”
Kurier: „Verstappen diadalmaskodott Brazíliában, Alonso parádés huszárvágása.”

SVÁJC
Blick:
„Az Alfa-Sauber csapata elfelejtheti a Brazil Nagydíjat. Ugyanez vonatkozik a Ferrarira, Charles Leclerc már a rajt előtt kiesett. A győztes? Természetesen Max Verstappen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik