F1: Horner visszaszólt a pilótáját lekicsinylő Wolffnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.15. 10:01
Néhány nappal ezelőtt nagyon elismerően beszélt Toto Wolff a fiatal versenyzőről, Lance Strollról, és még Max Verstappennél is nagyobb ígéretnek nevezte. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke ennek ellenére úgy gondolja, hogy a holland pilóta Kanadában bizonyította tehetségét azzal, ahogyan Nico Rosberg ellen védekezett a futam hajrájában.

Toto Wolff nagy szavakkal illette Lance Strollt, a Williams tartalék pilótáját, ráadásul úgy gondolja, hogy ő lehet a következő kanadai versenyző a királykategóriában. Emellett jóval érettebbnek is nevezte őt Verstappennél.

„Max Verstappen is nagyszerű az autóban, de ha kiszáll belőle, igazi tini. Lance viszont olyan benyomást kelt, mintha már harmincöt éves lenne” – nyilatkozta az osztrák csapatfőnök.

Christian Horner persze védelmébe vette Verstappent, és kicsit oda is szúrt Wolffnak, mondván Rosberg ellen igenis bizonyított versenyzőjük Kanadában.

„Úgy gondolom, hogy Max megmutatta, mennyire erős mentálisan – vette védelmébe a hollandot Horner. – A monacói nehéz hétvége volt a számára, de nagyszerű volt látni, ahogyan visszajött onnan, és ahogy visszanyerte a magabiztosságát. Nagyon meggyőző versenyzés volt egy olyan pilótától, aki Wolff úr szerint nem is annyira magabiztos, mint amilyennek korábban gondolta. Elég éretten védekezett Wolff úr nagyon tapasztalt és érett pilótája ellen.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik